Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szerintetek mennyi időt vesz igénybe, a krómozás? Pl: a kormányra, rugókra, kipufogó könyökre és a villákon lévő kis piskóta alakú lemezekre gondoltam.
    No és mennyibe kerülhet??
    Már bele se kezdjek, ha szeptember végére kellenének?

Komment

Én pestre adtam be aug 26 án és pár napja hívtam őket még hozzá se kezdtek. 3 hétre ígérték de lesz belőle 6 szerintem
      You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Nekem most 1 hetet ígértek, de arra már végképp kíváncsi leszek.

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Nekem most 1 hetet ígértek
          Most melyik műhelybe vitted ?

Komment

Fémcsiszoló műhelybe, ha a kezemben lesz megosztom a végeredményt, a helyet meg az árakat.

Ja, egyébként nagyon úgy tűnik, hogy felnit krómoztatni nem is érdemes, olyan árakat mondanak előkészítéssel együtt, hogy bőven több, mint az új...nem gondoltam volna.
            Utoljára szerkesztve a következő által: demeter; 2012 szept. 17, 09:29.

Komment

Felnit én nem krómoztatnám. Nem a krómmal van a baj , hanem az alá csiszolással.:-(((((

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Felnit én nem krómoztatnám. Nem a krómmal van a baj , hanem az alá csiszolással.:-(((((
                Akkor, ha olyan motorod van, amihez nem tudsz szerezni utángyártott új felnit ,akkor mi a teendő ?

Komment

Nyitod a pénztárcád és imádkozol hogy a pénzedért minőségi szolgáltatást kapj...

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Nekem megcsinálták volna a felnicsiszolást...egy 10-esért darabját... :O

Komment

Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Akkor, ha olyan motorod van, amihez nem tudsz szerezni utángyártott új felnit ,akkor mi a teendő ?
                      A kérdés , jogos, szerintem akkor maradna a régi vagy valami más megoldás. Esetleg maradna a régi és hajtanék a börzéken , míg nem találnék egy használható darabot.

demeter
                      A csiszolással nem a munka a gond, hanem hogy kivesz az anyagból, ami amúgy sem túl vastag. Aztán esetleg egyszer csak éppen a legg jobb pillanatban szétnyílik a felni.:-(((((
                      korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Chrome Plating Process - www.gorillachrome.com - Plating Dept - YouTube
                        kz400kltd, TZ és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Nem semmi ez a videó, köszönjük!

Komment

Szervusztok!

Túl azon,hogy tényleg nagyon jó,a videó,pontosan megfigyelhető a réz,nikkel,króm,technológiai sorrend,ami a korrekt krómozás alapvető feltétele.A videón feltételezhetően alumíniumot galvanizáltak,ami egy kissé más,mint a vas,de el kell ismerni,-gyönyörű munka.

A mi esetünkben,-"álmodik a nyomor",csak vágyaink lehetnek,az ilyen igényese elvégzett munka után.Azt azért jó lett volna látni,hogyan készítették elő a felületet,mert az sem lehet kispályás.

Üdvözlettel:Che
                            soveny kedvelte ezt.

Komment

Minden esetre, egészséges munkakörülmények között dolgoznak ! Vagy itt nem ismerik az Uniós szabályokat

Komment

Uniós szabályok?? Ez a krómozó műhely az usában van és kanadában, honlapjuk: Gorilla Chrome ....
                                Mit lehetne még tenni az egészségesebb munkakörülményekért?? Szerintem ez egy nagyon korrekt és felszerelt stb. műhely, ennél jobban már nem lehet védekezni a káros anyagokkal szemben... Persze én sem dolgoznék ilyen helyen...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X