Én is krómoztatni akartam az eredeti felnit, ha jól emlékszem 16 ezer/db volt az ajánlat a Cromkontakttól. Annyiért úgy véltem, nem éri meg. Igaz, az kis fékdobos volt, lehet válogatni az új felnik között hozzá.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Krómozó műhelyek
Collapse
X
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem kötekedni akarok, de lecsiszolták azt a felnit krómozás előtt?
Ha nem így volna, pontosan olyan kráteres volna kívül is mint a belseje, nem?
- 2 likes
Komment
-
Kovacsk84 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn rozsdamentes anyagból szeretném legyártatni a fenti dolgokat, hogy lehetőleg örök életűek legyenek.
Továbbá szólnék, hogy a rozsdamentes acél erősen bilivas kategória.korompaiistvan és Beagle kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa nem így volna, pontosan olyan kráteres volna kívül is mint a belseje, nem?
A belsejére gondoltam. Nekem elég kráteresnek tűnik. Az enyém is ilyen kráteres volt, amikor szétszedtem, bár igaz, én csak festettem, de ilyen lett, és ezért merészeltem rákérdezni. Sajnos nem csináltam túl közeli képeket célirányosan erről, de látható valamennyire, amire gondoltam.
joker kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Belülről esztétikai szempontból teljesen mindegy, hogy milyen. Ezért nem látható helyen az alkatrészt nem csiszolják. Azonkívül, ha belül is történne anyagleválasztás, nem volna az a felni ami el ne vékonyodna, a felhasználhatatlanság irányába.korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKalocsán krómoztattam és nincs alatta réz!
Megfigyelhető az elért feluleti minőség!Beagle kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost akkor örülni kell annak, hogy nincs alatta réz,
Tapasztalatom szerint, a réz nélküli technológiának egyedüli hátránya, hogy külső erő hatására könnyebben lepattan a felületről.
Azonban hiába rezeznek alá, ha nem tartják a technológiát és kis idő elteltével a krómot le lehet húzni a felületről. mint egy rosszül kötő festékréteget.
- 5 likes
Komment
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÖrülni azért nem kell! De ha alárezeznek, attól a pár mikronos rétegtől nem lessz szebb a felület, hanem a krómozásnak a vashoz való kötésszilárdsága lessz nagyobb.
Tapasztalatom szerint, a réz nélküli technológiának egyedüli hátránya, hogy külső erő hatására könnyebben lepattan a felületről.
Azonban hiába rezeznek alá, ha nem tartják a technológiát és kis idő elteltével a krómot le lehet húzni a felületről. mint egy rosszül kötő festékréteget.
De a hitelesség kedvéért nem én osztom az igét !--- Most tettem le a telefont , hosszasan elbeszélgettem Kiss Miklós barátommal aki a csepli krómozót "vitte a hátán " az utolsó években . Talán sokan ismeritek is . Megigérte , hogy néhány napon belül beregisztál a fórumra és leírja a krómozás különböző módszereit ...stb..stb .
Ami viszont lényegessebb : igyekszik válaszolni minden neki feltett kérdésre . Sajnos egy dolgot nem tud : KRÓMOZNIUtoljára szerkesztve a következő által: joker; 2013 febr. 07, 20:08.
- 7 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBocsánat , nem akarlak megbántani
Én a saját tapasztalataimat és az ismereteimet írtam le, amikkel nem biztos, hogy a témát tevékenyen végzők egyetértenek.
Én nem szégyelek nálam tapasztaltabb és okosabb embertől tanulni!
- 3 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHány ezer évre tervezel előre?
Továbbá szólnék, hogy a rozsdamentes acél erősen bilivas kategória.
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegigérte , hogy néhány napon belül beregisztál a fórumra és leírja a krómozás különböző módszereit ...stb..stb .
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzonban hiába rezeznek alá, ha nem tartják a technológiát és kis idő elteltével a krómot le lehet húzni a felületről. mint egy rosszül kötő festékréteget.Everything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTudja valaki, hogy mit rontottak el?
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés tavaly őszig az volt a téli le- vagy elrakás, mint a nyári: egy műanyag ponyva.
Még az otthon készült barnításom is köszöni jól van.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 febr. 08, 10:41."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
Komment