Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Zoltán, én épp a jövő héten akartam postára adni két Pannónia kipufogót krómoztatni, ha így ráérsz meg ilyen jó áron dolgozol, akkor küldöm neked. Mehet?

Komment

Az túlzás hogy nagyon ráérek szerencsére Szerintem be tudom vállalni. írj emailt és megbeszéljük a részleteket. Ki van égetve?
      oreg68kukacfreemail.hu
      pepita19 kedvelte ezt.

Komment

Írtam.

Komment

Helló!A krómozott alkatrészek,minden amit a képen látsz,meg a kerékagyból az összes stiftet meg kulcsot barnították.Az is jó lett.A két alumínium fékfedelet is elküldtem,mert az enyémek krómozottak és azt nem nagyon tudnám otthon lepucolni,azokat viszont csak kipolírozták ahogy néztem.Én krómozni raktam be.Akkor ezt hogy képzelték egyáltalán?Az összes csavart nem raktam bele.Majd külön.Ugyan ez történt a kis alu kulcscímkével is,amit nem krómoztak le.Valószínűleg nem tudnak alumíniumot krómozni?Külön kis dobozba raktam a barnítani valót és a horganyozni valót is.Nem az történt mindennel amit horganyozni raktam,mert lekrómozták.Ez történt a kürt ráccsal,a hátsó teleszkóp alsó állítójával is,mert az enyémen nem krómozott volt.Elküldtem még a sebváltó számozott fedelet is mert krómozott volt nálam az is,erre kipolírozták nagyjából,meg az egyest ki is kapták belőle.(halvány lett)Összességében a nagyobb felületeken lámpakeret meg teleszkópokon nagyon jól kivan dolgozva a felület.Rakok fel még világosabb képeket.A hátsó kerék tengely részét én kitakartam,de a menet végére került egy kis króm "felfröccsenés" és most az anyát egyenlőre nem lehet ráhajtani.A többi menetes részt kipróbáltam azok működnek.A teljes munkadíja az egésznek 55.000 ft volt.Ehhez persze jön egy 6 ezer oda vissza posta.

Ja és Kecskeméten készült a Galvansystems kft-nél.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása
            Aries 88-at ott szívatták meg, de nem kicsit.
            Az nem a csepeli műhely volt?, vagy már volt újabb fejlemény is?

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása
              Aries 88-at ott szívatták meg, de nem kicsit.
              Tényleg, Aries elmondhatnád mi a helyzet azóta, vagy most épp még egy jó nagy levegővétel tart nálad a projektben?

Komment

Helló!Aries88-at a Galvansystemsnél mivel "ejtették" át?Lehetne tudni róla valamit mert érdekelne!Gondolom a munkadíjra számoltak fel egy kicsivel többet neki.Ha azt veszem könnyen lehet,hogy nekem is egy kicsit vastagon számoltak.Az alumínium kulcscímkét amúgy hol tudják megcsinálni?Mert az enyémet nem krómozták le.A kerék fékfedeleket is letudják krómozni?

Komment

Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Helló!Aries88-at a Galvansystemsnél mivel "ejtették" át?Lehetne tudni róla valamit mert érdekelne!Gondolom a munkadíjra számoltak fel egy kicsivel többet neki.Ha azt veszem könnyen lehet,hogy nekem is egy kicsit vastagon számoltak.Az alumínium kulcscímkét amúgy hol tudják megcsinálni?Mert az enyémet nem krómozták le.A kerék fékfedeleket is letudják krómozni?
                  Az a csepeli műhely volt!

Komment

Akkor bocsánatot kérek a Galvánsystem-től, és törlöm a tévedésem.

Komment

Szervusztok,

A minap hoztam vissza a motyóimat Edelényből. Elnézve a végeredményt kellemeset csalódtam. Egyértelmű, hogy mára már nem a "jóvanazúgy" hozzáállás dívik náluk sem. Inkább kitolják a határidőt a tetszetős végeredmény érdekében. Valamikor február elején vittem, múlthét csütörtökön lett készen, az ára 25 ezer HUF. Hogy mennyire lesz tartós az majd kiderül, mindenesetre mellékelek pár fotót. Mindenki döntse el hol, és mennyiért éri meg krómoztatni...

Click image for larger version

Name:	P1010223.jpg
Views:	1
Size:	198.7 KB
ID:	137206Click image for larger version

Name:	P1010224.jpg
Size:	199.2 KB
ID:	137207Click image for larger version

Name:	P1010225.jpg
Size:	183.1 KB
ID:	137208Click image for larger version

Name:	P1010227.jpg
Size:	184.7 KB
ID:	137209Click image for larger version

Name:	P1010228.jpg
Size:	187.5 KB
ID:	137210

Azért azt hozzá kell tegyem, hogy az alkatrészeket felcsiszolva, kiégetve, stb. adtam oda.
                      wsievers, Zsolt27 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Az biztos, hogy Edelény a legolcsóbb, ahogy látom a képeidet, kinézetre viszont nagyon nem utolsó!
                        Én a hónap elején telefonálgattam körbe, Edelényben azt mondta annyi a munkájuk, hogy három hetet várjak arra, hogy egyáltalán újra érdeklődjek...

Komment

Viszont ebben nincs benne a csiszolás ára....

Ja, elvileg ha minden jól megy holnap befejezem a cuccaid csiszolását. Utána csak a krómozón múlik. Ha kész lesz lefotózom krómozás előtt és elküldöm.

Komment

M.Zoltán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Viszont ebben nincs benne a csiszolás ára...
                            Jó estét!

Gyújtáskapcsoló takarólemezét is meg lehet oldani?

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              kinézetre viszont nagyon nem utolsó!
                              De nem is króm ! Dupla réteg nikkel, szerves fényesítő adalékkal. Ettől függetlenül szép, és én is oda fogom vinni. Az egyetlen baja, hogy mivel szerves anyagot tartalmaz, az idővel bomlani kezd. Ekkor fognak megjelenni a szeplők. ( Forrás: Edelény )
                              sepy és soveny kedvelte ezt.

Komment

M.Zoltán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Ja, elvileg ha minden jól megy holnap befejezem a cuccaid csiszolását. Utána csak a krómozón múlik. Ha kész lesz lefotózom krómozás előtt és elküldöm.
                                Remek!

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                De nem is króm !
                                Akkor viszont miért hívják krómozásnak? Nincs a két réteg nikkelen krómbevonat?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X