Zoltán, én épp a jövő héten akartam postára adni két Pannónia kipufogót krómoztatni, ha így ráérsz meg ilyen jó áron dolgozol, akkor küldöm neked. Mehet?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Krómozó műhelyek
Collapse
X
-
Helló!A krómozott alkatrészek,minden amit a képen látsz,meg a kerékagyból az összes stiftet meg kulcsot barnították.Az is jó lett.A két alumínium fékfedelet is elküldtem,mert az enyémek krómozottak és azt nem nagyon tudnám otthon lepucolni,azokat viszont csak kipolírozták ahogy néztem.Én krómozni raktam be.Akkor ezt hogy képzelték egyáltalán?Az összes csavart nem raktam bele.Majd külön.Ugyan ez történt a kis alu kulcscímkével is,amit nem krómoztak le.Valószínűleg nem tudnak alumíniumot krómozni?Külön kis dobozba raktam a barnítani valót és a horganyozni valót is.Nem az történt mindennel amit horganyozni raktam,mert lekrómozták.Ez történt a kürt ráccsal,a hátsó teleszkóp alsó állítójával is,mert az enyémen nem krómozott volt.Elküldtem még a sebváltó számozott fedelet is mert krómozott volt nálam az is,erre kipolírozták nagyjából,meg az egyest ki is kapták belőle.(halvány lett)Összességében a nagyobb felületeken lámpakeret meg teleszkópokon nagyon jól kivan dolgozva a felület.Rakok fel még világosabb képeket.A hátsó kerék tengely részét én kitakartam,de a menet végére került egy kis króm "felfröccsenés" és most az anyát egyenlőre nem lehet ráhajtani.A többi menetes részt kipróbáltam azok működnek.A teljes munkadíja az egésznek 55.000 ft volt.Ehhez persze jön egy 6 ezer oda vissza posta.
Ja és Kecskeméten készült a Galvansystems kft-nél.
Komment
-
Helló!Aries88-at a Galvansystemsnél mivel "ejtették" át?Lehetne tudni róla valamit mert érdekelne!Gondolom a munkadíjra számoltak fel egy kicsivel többet neki.Ha azt veszem könnyen lehet,hogy nekem is egy kicsit vastagon számoltak.Az alumínium kulcscímkét amúgy hol tudják megcsinálni?Mert az enyémet nem krómozták le.A kerék fékfedeleket is letudják krómozni?
Komment
-
Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHelló!Aries88-at a Galvansystemsnél mivel "ejtették" át?Lehetne tudni róla valamit mert érdekelne!Gondolom a munkadíjra számoltak fel egy kicsivel többet neki.Ha azt veszem könnyen lehet,hogy nekem is egy kicsit vastagon számoltak.Az alumínium kulcscímkét amúgy hol tudják megcsinálni?Mert az enyémet nem krómozták le.A kerék fékfedeleket is letudják krómozni?
Komment
-
Szervusztok,
A minap hoztam vissza a motyóimat Edelényből. Elnézve a végeredményt kellemeset csalódtam. Egyértelmű, hogy mára már nem a "jóvanazúgy" hozzáállás dívik náluk sem. Inkább kitolják a határidőt a tetszetős végeredmény érdekében. Valamikor február elején vittem, múlthét csütörtökön lett készen, az ára 25 ezer HUF. Hogy mennyire lesz tartós az majd kiderül, mindenesetre mellékelek pár fotót. Mindenki döntse el hol, és mennyiért éri meg krómoztatni...
Azért azt hozzá kell tegyem, hogy az alkatrészeket felcsiszolva, kiégetve, stb. adtam oda.
- 5 likes
Komment
-
M.Zoltán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseViszont ebben nincs benne a csiszolás ára...
Gyújtáskapcsoló takarólemezét is meg lehet oldani?
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekinézetre viszont nagyon nem utolsó!
- 2 likes
Komment
-
M.Zoltán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJa, elvileg ha minden jól megy holnap befejezem a cuccaid csiszolását. Utána csak a krómozón múlik. Ha kész lesz lefotózom krómozás előtt és elküldöm.
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe nem is króm !
Komment
Komment