Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kovacsk84 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mármint ami az első hozzászólásban látható...
    Ilyet én még nem is láttam...

Komment

Én is úgy jártam mint az öreg székely amikor meglátja a zsiráfot az állatkertben: "Márpedig ilyen állat nincs!"

Komment

LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Na ez a Galvan System Kft. !!!
        Hajra!
        Fel voltam készülve, hogy nagy szarság lesz majd a beszámolódban, de hogy ennyire, arra nem létezik magyarázat...

Komment

LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          NEM AJANLOM SENKINEK A KECSKEMETI GALVAN SYSTEM KFT!
          Hello! Nem semmi amit műveltek! Gagyi az nem fogalom!Éppen krómoztatni szeretnék,jó hogy közzétetted ilyen is van!! Üdv!

Komment

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a horganyozandó alkatrészek milyen felületi előkészítést igényelnek?

Komment

Ha azt akarod , hogy nagyon szép legyen -akkor tükörfényes,fémtiszta.
              Lai és soveny kedvelte ezt.

Komment

A horganyzás sem tünteti el a felületi hibákat, amilyen az alapfelület olyan lesz a kész darab is. Ez egy fontos szempont a kráteresre rozsdásodott csavaroknál is.
                Mivel ez plusz réteg óvakodj azon felületek horganyzásától amelyek alapból illesztve vannak. Különben lehet visszacsiszolni (tisztítani) őket. Pl csapágytengelyek...
                Én 24 órás rozsdaoldó fürdőt szoktam rendezni a horganyzásra váró elemeknek. Ennek hatására fém tiszták lesznek és egy selyemkefés tisztítás után mehet horganyzásra. Ha túl van áztatva akkor a darabokon fekete réteg képződik amit kefével le lehet kaparni.
                sepy és Lai kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a segítséget! Igazából csak kisebb lámpaalkatrészeket meg egy relét szeretnék horganyoztatni(felújítani)
                  Azt áruljátok még el legyetek szívesek, hogy mielőtt elküldöm az alkatrészeket érdemes-e őket felfűzni egy vékony drótra?

Komment

nem -inkább rakd ki egy fehér lapra és fényképezd le . Aztán tedd be a csomagba a képet . Miért kell elküldeni ? Miskolcon nincs ilyen ?????

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      inkább rakd ki egy fehér lapra és fényképezd le . Aztán tedd be a csomagba a képet . Miért kell elküldeni ?
                      Háááááááááát, szerintem azért, mert ők rendesek és ha a képen lévőkhöz képest kevesebb alkatrész van, megpróbálják megkeresni a kádban?????????

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        ha a képen lévőkhöz képest kevesebb alkatrész van, megpróbálják megkeresni a kádban???
                        NEM ! Nem próbálják meg. Lesz...k ha elhánytak valamidet. Én bevittem a miskolci reptérnél lévő galvanizálóba, a Simson AWO üléseit, illetve a hátsó lábtartókat a csavarjaival, és a banán alakú aranyat érő betétekkel. Ráadásul a főnököm illesztett, köszörült csavarjait. Kifele, már csak a üléseket, illetve a lábtartókat kaptam meg ,az apróságok nélkül. "JA ! BIZTOSAN LEESTEK RÓLA" jött a válasz. " Keressük meg " mondtam. Azt nem lehet, mert ömlesztve visznek át mindent a REMY-be. Én jártam ki hogy beengedjenek, és kb 20 tejesláda apróságot áttúrjak. Legalább a főnököm cucca meglett. Egyébként a miskolci reptéri galvanizálóban ,ezüst festékkel javítgatják a trehány munka eredményét. NEM AJÁNLOM SENKINEK !!
                        sepy, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          ezüst festékkel javítgatják a trehány munka eredményét
                          Azért ez nagyon komoly.
                          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Akkor nekem "jó " -? Reggel 1/2 7 kor beviszek egy marék vackot ( mondjuk egy elötte este szétszedett önindító és generátor dolgait -amit szépen rendbe tettem ) aztán ha nagyon akarom dél felé érte mehetek , vagy ha nem sürgős akkor másnap korán , mert nincs forgalom Aztán ha meggondolom , hogy :legyen inkább sárga ! -azt megvárhatom

isten éltesse----kormányok sora meg engedje sokáig dolgozni a :VARGA SPECIÁL KFT -t és összes dolgozóját
                            soveny, sepy és Lai kedvelte ezt.

Komment

Joker, úgy legyen!
                              Kérdezném tőled, hogy szerinted megcsinálnák-e egy Pannónia henger szép fekete horganybevonatát is?

Komment

nem lenne se szép , se tartós
                                soveny és sepy kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X