Kovacsk84 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Krómozó műhelyek
Collapse
X
-
LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa ez a Galvan System Kft. !!!
Hajra!
Komment
-
LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNEM AJANLOM SENKINEK A KECSKEMETI GALVAN SYSTEM KFT!
Komment
-
A horganyzás sem tünteti el a felületi hibákat, amilyen az alapfelület olyan lesz a kész darab is. Ez egy fontos szempont a kráteresre rozsdásodott csavaroknál is.
Mivel ez plusz réteg óvakodj azon felületek horganyzásától amelyek alapból illesztve vannak. Különben lehet visszacsiszolni (tisztítani) őket. Pl csapágytengelyek...
Én 24 órás rozsdaoldó fürdőt szoktam rendezni a horganyzásra váró elemeknek. Ennek hatására fém tiszták lesznek és egy selyemkefés tisztítás után mehet horganyzásra. Ha túl van áztatva akkor a darabokon fekete réteg képződik amit kefével le lehet kaparni.
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseinkább rakd ki egy fehér lapra és fényképezd le . Aztán tedd be a csomagba a képet . Miért kell elküldeni ?
Komment
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha a képen lévőkhöz képest kevesebb alkatrész van, megpróbálják megkeresni a kádban???
- 4 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseezüst festékkel javítgatják a trehány munka eredményétEverything is better when you decide you don't care.
Komment
-
Akkor nekem "jó " -? Reggel 1/2 7 kor beviszek egy marék vackot ( mondjuk egy elötte este szétszedett önindító és generátor dolgait -amit szépen rendbe tettem ) aztán ha nagyon akarom dél felé érte mehetek , vagy ha nem sürgős akkor másnap korán , mert nincs forgalom Aztán ha meggondolom , hogy :legyen inkább sárga ! -azt megvárhatom
isten éltesse----kormányok sora meg engedje sokáig dolgozni a :VARGA SPECIÁL KFT -t és összes dolgozóját
- 3 likes
Komment
Komment