Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• LC 9246
    replied
    Zágon Rudolf

1085 Budapest, VIII. kerület, Rökk Szilárd utca 14

Veglegessen annyiba maradtunk ,hogy leszedi a kromot es kesz azt majd elviszem mashova felcsiszoltatni mert o azt nem tudja valalni!a tobbit majd ha kezemben van az alkatreszem.....
    Utoljára szerkesztve a következő által: LC 9246; 2012 szept. 08, 20:32.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Keretes.
    Azért meg sok volt ! Főleg ha sz@rul is csinálta. És akkor megint 15.e pénz lesz ? Hol csinálták ?

Leave a comment:

• demeter
    replied
    OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem Mi a baj ezekkel? Jó vacsi csilli villire nem de patináns motorra tökéletesek... Kis polír stb és lehet még a csilli villi-n is megállná a helyét...
    Azért összességében nem volt olyan jó állapotban a gép, inkább elhasznált, lehasznált ahhoz hogy úgy hagyjam. Akkor persze maradhatott volna, de ha szét kell szedni és minden egyes részével foglalkozni kell a motornak, akkor kell az újrakrómozás is a felújítás részeként. De a tükör felületet azért nem cél sehol.

Amúgy úgy kértem volna az árajánlatot, hogy ha teljesen előkészítve viszem vagy ha ahogy van. De csak komplett árat írtak, meg egy hónapos határidőt.

Leave a comment:

• LC 9246
    replied
    Keretes. Most voltam felkapni az alkatreszeket es amikor meglattam a kromot majdnem elsirtam magam !Ugyhogy annyiba maradtam a kromozoval ,hogy lemarja a kromot es elviszem csiszoltatni es majd kromoztatni vissza !(mondom neki miert fog a teleszkop szar alja ?erre o mert lefujta festekkel mert ,hogy ott megsargul !)
    A KROMOZAS ALFAJA A CSISZOLAS ES ANNAK A POLIROZASA ANEKUL SOSEM LESZ JO KROM!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    15000ft
    Azokért ami be van keretezve ? Vagy az egészért ?

Leave a comment:

• OdinHEM
    replied
    demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezekre kértem árajánlatot egy jónevű helyről:

20120902795.jpg

Kb. 40 ezer, szerintetek?
    Szerintem Mi a baj ezekkel? Jó vacsi csilli villire nem de patináns motorra tökéletesek... Kis polír stb és lehet még a csilli villi-n is megállná a helyét...

Leave a comment:

• demeter
    replied
    en ezert fizetek ma 15000ft ugyhogy szerintem nem rossz ar !
    Ha a teleszkóp felújítása is benne van, akkor korrekt.

Leave a comment:

• Aries88
    replied
    húhú gyerekek, én ehhez képest 16kg cuccot küldtem el, de az árát még most se merték megmondani... Majd csiszolás után.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    nem rossz ar !
    Na, de ki követte el ?

Leave a comment:

• LC 9246
    replied
    Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	1
Size:	100.7 KB
ID:	131947 en ezert fizetek ma 15000ft ugyhogy szerintem nem rossz ar !

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Ezekre kértem árajánlatot egy jónevű helyről:

Click image for larger version

Name:	20120902795.jpg
Views:	1
Size:	202.9 KB
ID:	131946

Kb. 40 ezer, szerintetek?

Leave a comment:

• Che
    replied
    Szervusztok!

A krómoztatás,úgy gondolom,-mindenkinek "kemény",hiány ágazatról van szó.Az még csak rendben is lenne,hogy megkérik az árát,de akkor legyen is az olyan minőségű,mely a gyárival azonos.

Úgy gondolom,hogy az alárezezést,azért mellőzik,mert a mai szigorú környezetvédelmi szabályok miatt,a galvániszaptól "megszabadulni",-igen költséges.Azt is tudni illik,hogy egy "kráteresre" korrodált felületre,nem lehet jó minőségű krómot tenni,még réz alappal sem.Sajnos nem mindenki rendelkezik,műhelymikroszkóppal (többek között én sem),de hiddjétek el,hogy egy kráteresre korrodált alkatrészt,szinte lehetetlen,olyan szinte felpolírozni,hogy az jó alap legyen a későbbi krómozáshoz,már ami időtálló!

Már többször említésre került a fórumon,a krómozás,sőt "csontig lerágtuk",de lássuk be,egy helyben topogunk,-lehet,hogy a témában szét kellene nézni külföldön,pl. Ukrajna,vagy Albánia,mely országokban esetleg,még enyhébbek a környezetvédelemre vonatkozó szabályok.

Üdvözlettel:Che

Leave a comment:

• OdinHEM
    replied
    Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Itt a felfüggesztésre gondoltam mind az első mind a hátsóhoz kell króm+festék is lásd teleszkópok
    Ebben természetesen maximálisan igazad van Engem viszont csak a hátsó teleszkóp poharak krómozása terhel ebből a szempontból mivel a TL-en az első szárak alja alu

Leave a comment:

• Aries88
    replied
    OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hát igazándiból a kormánnyal ráérsz bőven a végén ha már a többi a lábán áll...
    Itt a felfüggesztésre gondoltam mind az első mind a hátsóhoz kell króm+festék is lásd teleszkópok

Leave a comment:

• TUZI
    replied
    Töredelmesen bevallom, csak bele csöppentem, talán , ha 2 oldalt vissza olvastam,:-((( DE nem látom itt a Táborfalvi krómozókat emlegetve. Nem mintha tökéletes munkát végeznének, de nekem azért még elég jól néz ki a gépem, pedig ők krómozták/polírozták, vagy 4-5 éve. Ahogy ezeket az árakat nézem egy telefont csak megér. Ha kel tudok egy tel. számot adni, remélem még él a szám.:-))))

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information