Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• OdinHEM
    replied
    Nyitod a pénztárcád és imádkozol hogy a pénzedért minőségi szolgáltatást kapj...

Leave a comment:

• Tamás78
    replied
    TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Felnit én nem krómoztatnám. Nem a krómmal van a baj , hanem az alá csiszolással.:-(((((
    Akkor, ha olyan motorod van, amihez nem tudsz szerezni utángyártott új felnit ,akkor mi a teendő ?

Leave a comment:

• TUZI
    replied
    Felnit én nem krómoztatnám. Nem a krómmal van a baj , hanem az alá csiszolással.:-(((((

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Fémcsiszoló műhelybe, ha a kezemben lesz megosztom a végeredményt, a helyet meg az árakat.

Ja, egyébként nagyon úgy tűnik, hogy felnit krómoztatni nem is érdemes, olyan árakat mondanak előkészítéssel együtt, hogy bőven több, mint az új...nem gondoltam volna.
    Utoljára szerkesztve a következő által: demeter; 2012 szept. 17, 09:29.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem most 1 hetet ígértek
    Most melyik műhelybe vitted ?

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Nekem most 1 hetet ígértek, de arra már végképp kíváncsi leszek.

Leave a comment:

• Aries88
    replied
    Én pestre adtam be aug 26 án és pár napja hívtam őket még hozzá se kezdtek. 3 hétre ígérték de lesz belőle 6 szerintem

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    Szerintetek mennyi időt vesz igénybe, a krómozás? Pl: a kormányra, rugókra, kipufogó könyökre és a villákon lévő kis piskóta alakú lemezekre gondoltam.
    No és mennyibe kerülhet??
    Már bele se kezdjek, ha szeptember végére kellenének?

Leave a comment:

• demeter
    replied
    No, a cuccaim a felnik kivételével be lettek adva a csiszolónak. Megcsináltatja a krómozást is, elmondása szerint csiszolás után rezezés, majd a rézbevonattal vissza hozzá még polírozásra a nikkel-króm előtt.
    Hát kíváncsi leszek.

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Hát ez a csiszolás tényleg nagyon felületes...

Leave a comment:

• LC 9246
    replied
    Click image for larger version

Name:	DSCF6162.jpg
Views:	1
Size:	200.6 KB
ID:	131961Click image for larger version

Name:	DSCF6165.jpg
Size:	192.9 KB
ID:	131962Click image for larger version

Name:	DSCF6166.jpg
Size:	191.5 KB
ID:	131963
    Vegul azt elhoztam es ahogy latszik itt tettek rezet az alkatreszre ,de a csiszolas az lathatoan $zar!Majd most elviszem egy Bacsikahoz aki szepen dolgozik es ovele felcsiszoltatom (ajanlottak ) es utana mehet cromozasra es amikor kesz lesz akkor publikalom en is............
    Utoljára szerkesztve a következő által: LC 9246; 2012 szept. 10, 15:31.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    melyik ceg is lenne jobb a kromozasra?
    Kinek melyik jött be. Táborfalvát, és Kecskemétet sokan dicsérik. Edelényre is van aki rosszat mond, van aki dicséri. Az biztos, hogy amit nekem csináltak az nem annyira rossz, ár érték arányban.

Leave a comment:

• LC 9246
    replied
    Csak annyit teszek ,hogy felkapom a cuccomat es befejeztem vele!A napokban gondolkodtam amit irtatok ,igen nem kell egyszerre megcsinaltatni az egeszet lehet azt darabonkent is ,de az se mindig a legjobb ,hogy az olcsobbhoz menjen az ember mert nem biztos ,hogy hosszu tavon kifizetodo .Ebben a vilagban sajnos olcso husnak hig a leve altalaban !
    Egy valamit meg mindig nem ertek, olvasom a hozzaszolasokt es meg mindig nem tudom kivenni most akkor melyik ceg is lenne jobb a kromozasra?

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    majd kromoztatni vissza !
    Én vissza nem mennék ehhez a kontárhoz.
    (mondom neki miert fog a teleszkop szar alja ?erre o mert lefujta festekkel mert ,hogy ott megsargul !)
    Ilyen spray nekem is van. 1000 ft ba kerül, és nem kell előtte csiszoltatni.

Leave a comment:

• soveny
    replied
    Zágon Rudolf
    Sajnos nekem elég rossz tapasztalatom volt a műhelye munkájával, de remélem, hogy te nagyobb sikerrel jársz majd!

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information