Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Krómozó műhelyek
Collapse
X
-
Akkor, ha olyan motorod van, amihez nem tudsz szerezni utángyártott új felnit ,akkor mi a teendő ?TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFelnit én nem krómoztatnám. Nem a krómmal van a baj , hanem az alá csiszolással.:-(((((
Leave a comment:
-
Felnit én nem krómoztatnám. Nem a krómmal van a baj , hanem az alá csiszolással.:-(((((
Leave a comment:
-
Fémcsiszoló műhelybe, ha a kezemben lesz megosztom a végeredményt, a helyet meg az árakat.
Ja, egyébként nagyon úgy tűnik, hogy felnit krómoztatni nem is érdemes, olyan árakat mondanak előkészítéssel együtt, hogy bőven több, mint az új...nem gondoltam volna.Utoljára szerkesztve a következő által: demeter; 2012 szept. 17, 09:29.
Leave a comment:
-
Most melyik műhelybe vitted ?demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem most 1 hetet ígértek
Leave a comment:
-
Én pestre adtam be aug 26 án és pár napja hívtam őket még hozzá se kezdtek. 3 hétre ígérték de lesz belőle 6 szerintem
Leave a comment:
-
Guest repliedSzerintetek mennyi időt vesz igénybe, a krómozás? Pl: a kormányra, rugókra, kipufogó könyökre és a villákon lévő kis piskóta alakú lemezekre gondoltam.
No és mennyibe kerülhet??
Már bele se kezdjek, ha szeptember végére kellenének?
Leave a comment:
-
No, a cuccaim a felnik kivételével be lettek adva a csiszolónak. Megcsináltatja a krómozást is, elmondása szerint csiszolás után rezezés, majd a rézbevonattal vissza hozzá még polírozásra a nikkel-króm előtt.
Hát kíváncsi leszek.
- 1 like
Leave a comment:
-
Vegul azt elhoztam es ahogy latszik itt tettek rezet az alkatreszre ,de a csiszolas az lathatoan $zar!Majd most elviszem egy Bacsikahoz aki szepen dolgozik es ovele felcsiszoltatom (ajanlottak ) es utana mehet cromozasra es amikor kesz lesz akkor publikalom en is............Utoljára szerkesztve a következő által: LC 9246; 2012 szept. 10, 15:31.
- 1 like
Leave a comment:
-
Kinek melyik jött be. Táborfalvát, és Kecskemétet sokan dicsérik. Edelényre is van aki rosszat mond, van aki dicséri. Az biztos, hogy amit nekem csináltak az nem annyira rossz, ár érték arányban.LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemelyik ceg is lenne jobb a kromozasra?
- 1 like
Leave a comment:
-
Csak annyit teszek ,hogy felkapom a cuccomat es befejeztem vele!A napokban gondolkodtam amit irtatok ,igen nem kell egyszerre megcsinaltatni az egeszet lehet azt darabonkent is ,de az se mindig a legjobb ,hogy az olcsobbhoz menjen az ember mert nem biztos ,hogy hosszu tavon kifizetodo .Ebben a vilagban sajnos olcso husnak hig a leve altalaban !
Egy valamit meg mindig nem ertek, olvasom a hozzaszolasokt es meg mindig nem tudom kivenni most akkor melyik ceg is lenne jobb a kromozasra?
Leave a comment:
-
Én vissza nem mennék ehhez a kontárhoz.LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemajd kromoztatni vissza !
Ilyen spray nekem is van. 1000 ft ba kerül, és nem kell előtte csiszoltatni.LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(mondom neki miert fog a teleszkop szar alja ?erre o mert lefujta festekkel mert ,hogy ott megsargul !)
Leave a comment:
-
Sajnos nekem elég rossz tapasztalatom volt a műhelye munkájával, de remélem, hogy te nagyobb sikerrel jársz majd!LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseZágon Rudolf
Leave a comment:
Leave a comment: