Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Krómozó műhelyek
Collapse
X
-
Lám,lám ! Itt is krómoztak, még is ellehetett látni a műhely túlsó sarkába. Nem fuldokoltak a gőzöktől. ( Vagy csak kivágták )
-
Guest replied
- 5 likes
Leave a comment:
-
Talán van itthon is, meg az EU-ban is minőségi krómozás, a szabályok betartása mellett is.DCS eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor miről beszélsz mir-mur?
Kínában is tojnak az EU szabályokra, mégis sz@r a krómjuk. ( Legalábbis, ami hozzád eljut 10 forintért )
Annyival is kevesebb mérget szipkáznak tüdőrekollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés gyorsan csinálják, nem játszadoznak.
- 1 like
Leave a comment:
-
Azért az utolsó fázist csináló figurától megkérdezném hogy hol felejtette el a maszkot.. A kollégája 3 méterrel arrébb viseli a szűrőt, ő meg ugyanabban a légtérben nem.DCS eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseennél jobban már nem lehet védekezni a káros anyagokkal szemben...
De azt meg kell hagyni, hogy szépnek tűnik a végeredmény - és gyorsan csinálják, nem játszadoznak.
Leave a comment:
-
Én nem azt mondtam, hogy egészséges körülmények között dolgoznak, csak hogy ez a műhely igen messze van az EU-tól
NO komment mir-mur 
Lehet, hogy az USA nem környezetbarát, de ez egy krómozó műhely... és egy krómozó műhely igen is nem környezetbarát! Akkor miről beszélsz mir-mur? Aki ott dolgozik az tudomásul veszi ezt. Persze az lenne egészséges munkakörülmény, ha gépek dolgoznának... Akkor nem szívna senki mérges gázokat...
De lehet, hogy valakinek jobb az uniós krómozás, bizonyára mindenki elégedett az itthoni krómozásokkal... meg az itthoni környezetbarát dolgokkal... Én környezetbarát párti vagyok, de ha a krómozást környezetbaráttá akarnák tenni, akkor abból nem lesz krómozás...Utoljára szerkesztve a következő által: DCS; 2012 okt. 04, 07:37.
- 1 like
Leave a comment:
-
DCS eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMit lehetne még tenni az egészségesebb munkakörülményekért??DCS eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseennél jobban már nem lehet védekezniErre szokták mondani, hogy : NO KOMMENT !DCS eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePersze én sem dolgoznék ilyen helyen...
Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 okt. 04, 08:37.
Leave a comment:
-
Azért ez marha messze van a szabályos , elszívós .....stb ,munkaterülettől
.--ne csak nézzétek -halgassátok -az megmagyarázza miért ilyen szép a végtermék .De tényleg ez a frankó krómozás .
az USA meg a legnagyobb mocsadék --másban is --de a környezetvédelemben aztán meg nagyon !Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 okt. 04, 06:42.
Leave a comment:
-
Uniós szabályok?? Ez a krómozó műhely az usában van és kanadában, honlapjuk: Gorilla Chrome ....
Mit lehetne még tenni az egészségesebb munkakörülményekért?? Szerintem ez egy nagyon korrekt és felszerelt stb. műhely, ennél jobban már nem lehet védekezni a káros anyagokkal szemben... Persze én sem dolgoznék ilyen helyen...
Leave a comment:
-
Minden esetre, egészséges munkakörülmények között dolgoznak !
Vagy itt nem ismerik az Uniós szabályokat
Leave a comment:
-
Szervusztok!
Túl azon,hogy tényleg nagyon jó,a videó,pontosan megfigyelhető a réz,nikkel,króm,technológiai sorrend,ami a korrekt krómozás alapvető feltétele.A videón feltételezhetően alumíniumot galvanizáltak,ami egy kissé más,mint a vas,de el kell ismerni,-gyönyörű munka.
A mi esetünkben,-"álmodik a nyomor",csak vágyaink lehetnek,az ilyen igényese elvégzett munka után.Azt azért jó lett volna látni,hogyan készítették elő a felületet,mert az sem lehet kispályás.
Üdvözlettel:Che
- 1 like
Leave a comment:
-
-
A kérdés , jogos, szerintem akkor maradna a régi vagy valami más megoldás. Esetleg maradna a régi és hajtanék a börzéken , míg nem találnék egy használható darabot.Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor, ha olyan motorod van, amihez nem tudsz szerezni utángyártott új felnit ,akkor mi a teendő ?
demeter
A csiszolással nem a munka a gond, hanem hogy kivesz az anyagból, ami amúgy sem túl vastag. Aztán esetleg egyszer csak éppen a legg jobb pillanatban szétnyílik a felni.:-(((((
- 1 like
Leave a comment:
-
Nekem megcsinálták volna a felnicsiszolást...egy 10-esért darabját... :OTUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFelnit én nem krómoztatnám. Nem a krómmal van a baj , hanem az alá csiszolással.:-(((((
Leave a comment:
Leave a comment: