Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Krómozó műhelyek
Collapse
X
-
A varázsszó : MÉDIA és FOGYASZTÓVÉDELEM !!! Főleg ha még számla sem jött. Nem személyese vetted át, tehát nem követelhetik rajtad a számlát !
-
Persze nekem is, de úgyis csak nyugodt fejjel és felkészülve lehet eredményesen reklamálni, azért is kérdezem a véleményeket.kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem ettől lejönne a vörös köd a szemeim elé.
Nem állapodtam meg velük semmiben, szerintem egyértelmű volt hogy hogyan is kellene ennek kinézni.
Igen, ők csiszolták/csiszoltatták, 1-2 dolog, (csavarok) még elfogadható de a nagy felületek csúnyák lettek
Leave a comment:
-
Ha ők csiszoltatták, akkor talán azt, hogyha csiszolás után látszott, hogy nem lesz belőle semmi, akkor miért mártották bele a kádba egyáltalán? Nem tegnap kezdték az ipart, gondolom nem az első darab amit krómoztak. Egy telefont vagy emailt elengedhettek volna, hogy a kívánt minőséget nem tudják garantálni stb... Feltételezem megnézik amit kapnak a csiszolótól.Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede mit kezdjek a kifogásokkal: nem volt jó az anyag, rozsdás volt stb?
Én dicsértem őket korábban, a tömeghorganyzás miatt, az még mindig jól néz ki nálam, igaz a motor szépen letakarva áll.
De úgy néz ki valaki nagyon trehány volt az előkészítésével ezeknek a daraboknak. Nekem ettől lejönne a vörös köd a szemeim elé.
- 2 likes
Leave a comment:
-
mit tudnak kezdeni vele? Se blokk, se számla, csak a postai papírok vannak megnyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt még frissiben vidd vissza személyesen!
Fel fogom hívni őket, de mit kezdjek a kifogásokkal: nem volt jó az anyag, rozsdás volt stb?Utoljára szerkesztve a következő által: Aries88; 2012 okt. 29, 15:30.
Leave a comment:
-
Nem tudom miben egyeztél meg velük, de ez selejt munka!Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseez csak krómozgatva lett!
Ezt még frissiben vidd vissza személyesen!
Ne sajnáld rá az időt!
- 1 like
Leave a comment:
-
Nem tudom Te hogy vagy vele, de én azt a gyújtáscimkét sem látom szépnek... Vagy csak nem éreztem az iróniát?Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés most nézzük a legszebb darabot ami úgy megfogott elsőre
Leave a comment:
-
Mérgemben elcsomagoltam, és jól elraktam, majd ha lenyugszom előveszem újra
Leave a comment:
-
Na kérem, megvan a cucc...hát nekem ez az első krómozásom de láttam már krómozott dolgokat és azok nem ilyenek
ez csak krómozgatva lett! Tele van ilyen kis zárványokkal vagy nem tudom az mi lehet.
Ez az egyik, és most nézzük a legszebb darabot ami úgy megfogott elsőre:
Ez pedig össze lett krómozva alátétestől úgy ahogy a jóisten megadta:
eddig csak kézzel próbáltam szétszedni de esélytelen volt, mind a 3!!!! nál, mert ugye 4et küldtem el és csak 3at találok
A dobok meg olyan fénytelenek mint most a tekintetem lehet.
Összefoglalva:
0 kommunikáció
Az ügyfél kérése le van tojva
Semmi tájékoztatás
Számomra nem kielégítő minőségű munka
minderre 2 hónapot kellett várni
drága
Én határozottan nem ajánlom őket senkinek aki valamit is ad a külalakra
Leave a comment:
-
Már mind1, legközelebb annyi hogy velük tuti nem, mással meg csak akkor csináltatom ha fotók alapján mond egy árat.
Leave a comment:
-
Most miért háborogtok --Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemondom de mégis 50-70-90 ezer valamit mondjon már, nem baj ha nem pont annyi,
tök rendessek, hisz az álltalad felsrófolt ár alatt van rendesen ----miért nem ugy kezdted :15-25-35 ? ha nem mond semmit ,rögtön életbe lép dino125 említett gyakorlata , vagy felháborodik és kivágja a frankót , te pedig eldöntheted ....
Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 okt. 28, 18:49.
Leave a comment:
-
Ez nagyon pimasz dolog!
Én szintén a szolgáltatásban dolgozom. Ha a megbeszélt ár és a végleges között 10%-nál nagyobb eltérés mutatkozik (rejtett hiba, plusz alkatrész) kötelesek vagyunk azonnal jelezni az ügyfélnek. Sőt előfordult olyan eset, hogy a munkalapra egy alacsony összeg lett felírva - mint várható javítási költség-, a kollégám nem jelezte az ügyfélnek, hogy növekedett az előzetesen kalkulált összeg, így mikor jött az ügyfél, hivatkozott a kalkulációra és arra, hogy nem értesítettük. Mit gondoltok mi lett a vége? Természetesen azt az összeget kellet fizetnie ami a munkalapon szerepelt, még akkor is ha a javítás a többszöröse volt a kalkulációnak!
p.s.: én sem fizetnék többet, ha nem kapnék kellő időben tájékoztatást!
- 4 likes
Leave a comment:
-
No akkor már ezek is elk*rvultak sajnos, kár pedig nagyon szimpatikusak voltak tavaly....
Leave a comment:
-
Én végig kérdeztem mindig az sacc árat is, mondom de mégis 50-70-90 ezer valamit mondjon már, nem baj ha nem pont annyi, de legalább a nagyságrend meg lesz. Na mind1, már csak a minőség mentheti ki őket mert eddig eléggé csehül állnak hogy szebbet ne írjak
azt is kértem tőlük egy hete hogy amikor kész van legalább egy mailt írjon már hogy mennyi, és akkor úgy várom a postást én is, de semmi. Ma akartam rákérdezni hogy mivan már, 3x hívtam reggel, délben, délután de nem vették fel.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Jól megdrágultak tavalyhoz képest (bár nem értek a Pannóniákhoz, és nem tudom mekkora volt a motyó), ja és nekem két hét alatt kész volt, én személyesen vittem be és egyből kértem egy árat rá, és annyi is lett a vége, itt azért pofátlanul kihasználták a köztetek lévő távolságot is.
Mondjuk úgy én sem dolgoztatok senkivel, hogy legalább egy "sacperkábé" árat ki ne nyögjön rá.
- 1 like
Leave a comment:
Leave a comment: