Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• Aries88
    replied
    Igen ezek után hogy küldjek oda bármit is? Az is így lesz kész, meg így vigyáznak majd rá? Az a legijesztőbb hogy 4 helyről beszélünk
    Nem akarok lehúzni senkit, nem is írok neveket, de azért NA!
    Persze megértem sok a munka meg stb.
    2 napja egy teljesen más mail címről újra elküldtem mind a 4nek a leveleket de arra se jött egy szó se.

biro8181 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Krómoztasson az Oldtimer-Info-val, garanciával, veteránosoknak kedvezménnyel!!!!

Érd.: oldtimerinfobg@gmail.com vagy a 06-30-755-19-45
    Küldtem nekik most mailt, fél óra alatt válaszoltak, egy TLF összes krómozása+csiszolás felnik nélkül, kipufogódobokkal 55e Ft és alárezeznek. Egyébként Szerencsiek, egy hónapra vállalta 20.-hoz
    Utoljára szerkesztve a következő által: Aries88; 2012 aug. 17, 11:44.

Leave a comment:

• TLF65
    replied
    engem most utasított vissza egy kecskeméti krómozó műhely, mert elkövettem azt a hibát, hogy nem poliroztam a csövet rúd állapotban, mielőtt csomagtartót-bukócsövet hajlítottam volna belőle...

most ezen dolgozom...

Leave a comment:

• Intrepid
    replied
    mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Poénnak szántad, de teljesen így van ! Aki jól dolgozik annak van munkája sz@rásig.
    mondhatni, de ha valaki tele van megrendeléssel, az is vehetné a fáradtságot, és válaszolhatna egy megkeresésre, ha másnem annyit, hogy "bocs, de most nem tudjuk vállalni", szerintem ez a minimum!

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    dübörög a gazdaság, tele vannak munkával...
    Poénnak szántad, de teljesen így van ! Aki jól dolgozik annak van munkája sz@rásig. Azok sírnak akik lusták, meg trehányak, meg ahol 10 naplopó jut 1 melósra.

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Majd szezonon kívül biztos jobban ráérnek...

Leave a comment:

• Intrepid
    replied
    Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ennyire nem kell a pénz?
    dübörög a gazdaság, tele vannak munkával...

Leave a comment:

• Aries88
    replied
    Ezek a krómozók nem törik magukat: elküldtem 4 nek a krómozandó alkatrészeimről a képeket, 1 válaszolt vissza de másodjára már az se.
    Ennyire nem kell a pénz?

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    biro8181 eredeti hozzászólása
    Igen lecsiszoljuk és teszünk alá rezet.
    Edelénybe ???????? Érdemes lenne néhány oldalt visszaolvasni !!

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Mit szeretne tudni?
    Például, hogy hol csinálják ? Csiszolnak e, és tesznek e alá rezet ? Vállalási határidő mennyi kb, illetve van garancia ?Valamint néhány általános árnak, esetleg referencia fényképnek mindenki örülne.

Leave a comment:

• biro8181
    replied
    Mit szeretne tudni? Ár az olcsóbb mint a kecskeméti. Pannónia komplett dob kb. 8000ft., de attól függ, hogy mennyire kell alá dolgozni, esetleg javítani.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Krómoztasson az Oldtimer-Info-val, garanciával, veteránosoknak kedvezménnyel!!!
    Esetleg valamicskével több információt kaphatnánk

Leave a comment:

• biro8181
    replied
    Krómoztasson az Oldtimer-Info-val, garanciával, veteránosoknak kedvezménnyel!!!!

Érd.: oldtimerinfobg@gmail.com vagy a 06-30-755-19-45

Leave a comment:

• supermax
    replied
    UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem anno Csepelen krómoztak, ahol a bringaalkatrészeket is. Azt ha vésővel kaparnám akkor se kandikálna ki semmi. Ha olyan minőséget tudna ma valaki...
    No azért itt sem kis erőhatások léptek fel , kissé "türelmetlen" voltam vele amúgy erős a bevonat.
    Ahol igazán sz*rul csinálták az a kocsisék voltak a dob utcában, nekik hála be is lett horpasztva a tank, így már az festve lesz, és az ott krómozott darabok tényleg nagyon szépen csillogtak, csak a legkisebb behatásra lepatogzott a bevonat..(mindez kb '95 táján volt)
    Utoljára szerkesztve a következő által: supermax; 2012 jún. 20, 21:57.

Leave a comment:

• OdinHEM
    replied
    UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha olyan minőséget tudna ma valaki...
    Hát vannak akik még most is tudnak olyan minőséget, és eszembe is jut amit ilyenkor egyik nagyon jó barátom mondani szokott:
    "Van az az összeg..."

Leave a comment:

• UK
    replied
    supermax eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    az egyiken sikeresen megszaladt a crowa fej (már nem pontosan 17-es) és így -bár nem szerettem volna- az egyik élen kikandikált a réz
    Nekem anno Csepelen krómoztak, ahol a bringaalkatrészeket is. Azt ha vésővel kaparnám akkor se kandikálna ki semmi. Ha olyan minőséget tudna ma valaki...

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information