Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

húhú gyerekek, én ehhez képest 16kg cuccot küldtem el, de az árát még most se merték megmondani... Majd csiszolás után.
    soveny kedvelte ezt.
    You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      en ezert fizetek ma 15000ft ugyhogy szerintem nem rossz ar !
      Ha a teleszkóp felújítása is benne van, akkor korrekt.

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ezekre kértem árajánlatot egy jónevű helyről:

20120902795.jpg

Kb. 40 ezer, szerintetek?
        Szerintem Mi a baj ezekkel? Jó vacsi csilli villire nem de patináns motorra tökéletesek... Kis polír stb és lehet még a csilli villi-n is megállná a helyét...
        soveny kedvelte ezt.

Komment

15000ft
          Azokért ami be van keretezve ? Vagy az egészért ?

Komment

Keretes. Most voltam felkapni az alkatreszeket es amikor meglattam a kromot majdnem elsirtam magam !Ugyhogy annyiba maradtam a kromozoval ,hogy lemarja a kromot es elviszem csiszoltatni es majd kromoztatni vissza !(mondom neki miert fog a teleszkop szar alja ?erre o mert lefujta festekkel mert ,hogy ott megsargul !)
            A KROMOZAS ALFAJA A CSISZOLAS ES ANNAK A POLIROZASA ANEKUL SOSEM LESZ JO KROM!!!!!!!!!!!!!!!
            kz400kltd kedvelte ezt.

Komment

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Szerintem Mi a baj ezekkel? Jó vacsi csilli villire nem de patináns motorra tökéletesek... Kis polír stb és lehet még a csilli villi-n is megállná a helyét...
              Azért összességében nem volt olyan jó állapotban a gép, inkább elhasznált, lehasznált ahhoz hogy úgy hagyjam. Akkor persze maradhatott volna, de ha szét kell szedni és minden egyes részével foglalkozni kell a motornak, akkor kell az újrakrómozás is a felújítás részeként. De a tükör felületet azért nem cél sehol.

Amúgy úgy kértem volna az árajánlatot, hogy ha teljesen előkészítve viszem vagy ha ahogy van. De csak komplett árat írtak, meg egy hónapos határidőt.

Komment

Keretes.
                Azért meg sok volt ! Főleg ha sz@rul is csinálta. És akkor megint 15.e pénz lesz ? Hol csinálták ?

Komment

Zágon Rudolf

1085 Budapest, VIII. kerület, Rökk Szilárd utca 14

Veglegessen annyiba maradtunk ,hogy leszedi a kromot es kesz azt majd elviszem mashova felcsiszoltatni mert o azt nem tudja valalni!a tobbit majd ha kezemben van az alkatreszem.....
                  Utoljára szerkesztve a következő által: LC 9246; 2012 szept. 08, 20:32.

Komment

Zágon Rudolf
                    Sajnos nekem elég rossz tapasztalatom volt a műhelye munkájával, de remélem, hogy te nagyobb sikerrel jársz majd!

Komment

majd kromoztatni vissza !
                      Én vissza nem mennék ehhez a kontárhoz.
                      (mondom neki miert fog a teleszkop szar alja ?erre o mert lefujta festekkel mert ,hogy ott megsargul !)
                      Ilyen spray nekem is van. 1000 ft ba kerül, és nem kell előtte csiszoltatni.

Komment

Csak annyit teszek ,hogy felkapom a cuccomat es befejeztem vele!A napokban gondolkodtam amit irtatok ,igen nem kell egyszerre megcsinaltatni az egeszet lehet azt darabonkent is ,de az se mindig a legjobb ,hogy az olcsobbhoz menjen az ember mert nem biztos ,hogy hosszu tavon kifizetodo .Ebben a vilagban sajnos olcso husnak hig a leve altalaban !
                        Egy valamit meg mindig nem ertek, olvasom a hozzaszolasokt es meg mindig nem tudom kivenni most akkor melyik ceg is lenne jobb a kromozasra?

Komment

melyik ceg is lenne jobb a kromozasra?
                          Kinek melyik jött be. Táborfalvát, és Kecskemétet sokan dicsérik. Edelényre is van aki rosszat mond, van aki dicséri. Az biztos, hogy amit nekem csináltak az nem annyira rossz, ár érték arányban.
                          korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Click image for larger version

Name:	DSCF6162.jpg
Views:	1
Size:	200.6 KB
ID:	131961Click image for larger version

Name:	DSCF6165.jpg
Size:	192.9 KB
ID:	131962Click image for larger version

Name:	DSCF6166.jpg
Size:	191.5 KB
ID:	131963
                            Vegul azt elhoztam es ahogy latszik itt tettek rezet az alkatreszre ,de a csiszolas az lathatoan $zar!Majd most elviszem egy Bacsikahoz aki szepen dolgozik es ovele felcsiszoltatom (ajanlottak ) es utana mehet cromozasra es amikor kesz lesz akkor publikalom en is............
                            Utoljára szerkesztve a következő által: LC 9246; 2012 szept. 10, 15:31.
                            soveny kedvelte ezt.

Komment

Hát ez a csiszolás tényleg nagyon felületes...

Komment

No, a cuccaim a felnik kivételével be lettek adva a csiszolónak. Megcsináltatja a krómozást is, elmondása szerint csiszolás után rezezés, majd a rézbevonattal vissza hozzá még polírozásra a nikkel-króm előtt.
                                Hát kíváncsi leszek.
                                soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X