Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A dobokról tennél fel képet?
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Mérgemben elcsomagoltam, és jól elraktam, majd ha lenyugszom előveszem újra
      You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        és most nézzük a legszebb darabot ami úgy megfogott elsőre
        Nem tudom Te hogy vagy vele, de én azt a gyújtáscimkét sem látom szépnek... Vagy csak nem éreztem az iróniát?
        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

ez csak krómozgatva lett!
          Nem tudom miben egyeztél meg velük, de ez selejt munka!

Ezt még frissiben vidd vissza személyesen!

Ne sajnáld rá az időt!
          sepy kedvelte ezt.

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Ezt még frissiben vidd vissza személyesen!
            mit tudnak kezdeni vele? Se blokk, se számla, csak a postai papírok vannak meg

Fel fogom hívni őket, de mit kezdjek a kifogásokkal: nem volt jó az anyag, rozsdás volt stb?
            Utoljára szerkesztve a következő által: Aries88; 2012 okt. 29, 15:30.

Komment

de mit kezdjek a kifogásokkal: nem volt jó az anyag, rozsdás volt stb?
              Ha ők csiszoltatták, akkor talán azt, hogyha csiszolás után látszott, hogy nem lesz belőle semmi, akkor miért mártották bele a kádba egyáltalán? Nem tegnap kezdték az ipart, gondolom nem az első darab amit krómoztak. Egy telefont vagy emailt elengedhettek volna, hogy a kívánt minőséget nem tudják garantálni stb... Feltételezem megnézik amit kapnak a csiszolótól.

Én dicsértem őket korábban, a tömeghorganyzás miatt, az még mindig jól néz ki nálam, igaz a motor szépen letakarva áll.

De úgy néz ki valaki nagyon trehány volt az előkészítésével ezeknek a daraboknak. Nekem ettől lejönne a vörös köd a szemeim elé.
              sepy és Che kedvelte ezt.
              There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Nekem ettől lejönne a vörös köd a szemeim elé.
                Persze nekem is, de úgyis csak nyugodt fejjel és felkészülve lehet eredményesen reklamálni, azért is kérdezem a véleményeket.
                Nem állapodtam meg velük semmiben, szerintem egyértelmű volt hogy hogyan is kellene ennek kinézni.

Igen, ők csiszolták/csiszoltatták, 1-2 dolog, (csavarok) még elfogadható de a nagy felületek csúnyák lettek

Komment

A varázsszó : MÉDIA és FOGYASZTÓVÉDELEM !!! Főleg ha még számla sem jött. Nem személyese vetted át, tehát nem követelhetik rajtad a számlát !

Komment

Ez nagyon gáz "minőség" , szerintem is mielőbbi személyes reklamálás, kb. pont egy éve még nem így dolgoztak, nekem még szépen megcsinálták, eddig gondoltam legalább tudok egy jó krómozót, hát már ez sincs.......

Komment

supermax eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      szerintem is mielőbbi személyes reklamálás
                      Követeld vissza a pénz 50 %-át, vagy jóvátételként krómozzák le ingyen az összes Simson cuccodat. Aztán jöjjön a fenyegetés!

Komment

Csak egy tanács : nagyon udvarias légy és ne egyedül menj , és bőven elég a NAV beigérése , persze csak ha nem talál megértésre a kérésed .Az ilyen sztorikra nagyon ugranak .Ha pedig nagyon gizdák akkor egy munkavédelmi ellenőrzés....az tuti dögvész

Viszont egy személyes kérdés :mit gondoltál mi lesz a vakrozsdás csavarokból , meg rugós alátét krómozva , ......?

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          krómozzák le ingyen az összes Simson cuccodat
                          sajnos azzal még jól is járnának, mert nem sok krómozandó cucc van rajta. Most kb a kormány meg a villakiflik amiket kell, minden mást meg kell vennem és szerintem azok újak lesznek.

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          rugós alátét krómozva
                          Azt hittem van annyi tapasztalatuk hogy ledobják az alátétet a csavarról, mert véletlenül rajta maradt. Ráadásul rugós alátét...drága kenyér
                          Click image for larger version

Name:	226166_453437977_big.jpg
Views:	1
Size:	18.9 KB
ID:	133231

Komment

sajnos azzal még jól is járnának, mert nem sok krómozandó cucc van rajta
                            Szívesen kisegítelek néhány krómozandó alkatrésszel. Csak hogy ne ŐK járjanak jól
                            LC 9246 kedvelte ezt.

Komment

Ne haragudj Aries88, de ez nem sikerült túl jól. Eltudom képzelni milyen "szépeket" gondoltál amikor a csomagban nem az volt amire számítottál. Nekem is nagy szükségem lenne krómozóra, de még nem mertem egy műhellyel sem beszélni mert pont ez miatt félek. Rengeteg pénzt elkérnek és sz@r munkát kapok vissza. Szerintetek hova kellene elvinni, hogy normális munkát kapjak vissza, mert ahogy látom a jó ár már nem cél csak a kultúrált munka.

Komment

Beszéltem velük, azt mondják hogy amennyire lehetett becsiszolták és az anyagvastagság miatt nem merték jobban leszedni nehogy beszakadjon. Meg hogy savazás előtt nem látszik a bemaródás ami a rozsda miatt lehet rajta, az csak utána jön ki.
                                Ezzel nem tudok mit kezdeni...

zsíráf eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Szerintetek hova kellene elvinni
                                Akivel beszéltem és a minőséget szem előtt tartva csak Kecskemét jöhet szóba ilyen téren. De árban az a leghúzósabb, ezért is néztem alternatívát, még ennek a helynek volt a legjobb visszhangja itt a fórumon.
                                Másik motor cuccait ott fogom csináltatni, nem fog érdekelni az hogy 20 vagy 30 ezerrel drágább, mert tudni fogom hogy miért...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X