Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nemnem.
    Egyik tag ajánlotta a baktagalván (vagy milyen..) kft-t.
    Elvileg oda visszük.
    De először letesztelem a minőséget két fényszórókarimán.

Komment

1000MB eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Nemnem.
      Egyik tag ajánlotta a baktagalván (vagy milyen..) kft-t.
      Elvileg oda visszük.
      De először letesztelem a minőséget két fényszórókarimán.
      Ajjaj.. Jártam náluk, de csak horganyoznak Persze ez tavaly tavasszal volt, azóta lehet bővítettek profilt .....

Komment

Nemtudom.
        Holnap suli után felhívom őket, megkérdezem.

Komment

Apukám egyik kollégájának ott dolgozik az édesapja, és állítólag krómoznak is. Nyíregyi céhek is visznek oda cuccokat horganyoztatni. De konkrét tapasztalatom sajnos nincs.
          és wsievers kedvelte ezt.

Komment

zsíráf eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Én most beszéltam a szlovákokkal és nem sok különbség van a magyar és szlovák króm között, árban 10%-15%-ban drágább szlovákia de viszont ott van réz alatta
            Beavathatnál a részletekbe !
            Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2013 jan. 21, 07:31.

Komment

Természetesen!
              Click image for larger version

Name:	Fénykép0470.jpg
Views:	1
Size:	177.5 KB
ID:	134342
              Tank cover ---- 2x60 --- 120.00
              carrier ------------------------ 60.00
              Cap ---------------------- 17.00. -
              Oska ------------ 21.00 ------ 3x7. - az árak €-ban értendők

Ez az ár csiszolással és krómozással van. Nem a legolcsobb de a leírásukban benne van, hogy rezet is használnak, illetve a teljes munkafolyamat le van írva. Itt van az oldal.

Komment

zsíráf eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Nem a legolcsobb
                Nemigazán..... A fentebb leírtak alapján amit a képen látunk az már 65 ezer pénz mostani árfolyamon, plussz a posta oda-vissza. Tehát durván ca. 70 ezer. Mennyibe jönne ki akkor egy pancsi krómozása? Ahol azért vannak motyók legkisebbtől a legnagyobbig.
                Utoljára szerkesztve a következő által: Lai; 2013 jan. 21, 14:25.

Komment

Helló!
                  A pannónia bilux kapcsoló házból kikellene venni a réz érintkező nyelvet krómozás előtt?(a kis alumínium szegecset oldani).Vagy megcsinálják azzal is?Én azt hiszem oldani fogom,mert van már ugyan olyan alu kis szegecsem.A másik a kormány leszorítónak a szárát horganyoztatta vagy krómoztatta vki?Tudom,hogy nem nagyon látszik.A fejet valamilyen módon lelehetne venni?Gondolom elég macerás lenne.Van két halk változatú kipufogóm a szebbiket még érdemes lehet újrakrómozni?Horpadás mentes.A másikat vmikor régen elvágták a bilincsnél és szépen újra összehegesztették.Click image for larger version

Name:	S4022222.jpg
Size:	180.9 KB
ID:	134378Click image for larger version

Name:	S4022223.JPG
Size:	135.2 KB
ID:	134379Click image for larger version

Name:	S4022209.jpg
Size:	193.6 KB
ID:	134380

Komment

Helló!
                    Ezek a fajta kipufogók,amelyeknél a könyök csatlakozásnál menetes résszel vannak ellátva,vannak újragyártottan valakinél?Vagy nyersen vagy krómozva?A ccm motors oldalán nem láttam kipufogókat,de tavaj a tatabányai börzén volt szerencsém tárgyalni a tulajjal.Mondott nekem kipufogókat meg könyököket is.A könyök ára/pár:25 ft volt.Kipufogóból viszont mondott nekem 3 fajta árváltozatot.Az első volt a 25 körüli változat(erre nem nagyon emlékszem),a második,hogy 50.000ft/pár.A harmadik pedig 68.000ft/pár.Nem tudom,hogy legalább furujával értette-e.Nekem azt mondta,hogy ahogyan megy felfelé árban úgy növekszik valahogy a minőség is.Ez valóban így lehetMindenesetre az egyik kipufogót meg akarom menteni az enyémek közül újrakrómozással.

Komment

25-ért nyersen, krómozás nélküli állapotban lehet egy utángyártott pár.

Elég rozsdásak a kipufogóid, nem biztos, hogy megéri rájuk költeni a krómozás árát. Az anyag meg elég vékony csiszolni.

Komment

Halli ! budapesten valami jó kromozonak a eléhetősége kéne Köszi Tasi

Komment

Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          A másikat vmikor régen elvágták a bilincsnél és szépen újra összehegesztették.
                          Amelyik már szét volt vágva,az mindenképpen lutri! Fel kéne rakni motorra és meghallgatni a hangját. Ugyanis én úgy jártam,hogy (ugyanúgy szét volt már vágva a bilincs alatt) kiszedték a terelő tárcsákat,íly módon a furulya már semmit sem ért. Hangos volt,mit állat,pedig a halk kivitelű!

Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ezek a fajta kipufogók,amelyeknél a könyök csatlakozásnál menetes résszel vannak ellátva,vannak újragyártottan valakinél?
                          Én is ilyet kerestem,de nem találtam új utángyártottat. Az egyik helyen azt mondták,hogy csak "stuccnisat" gyárt mindenki,mert az az egyszerűbb! Sőt,igazából a gyári "szalámis" végű,furulyája vastagabb,mint a "pöcs" végű,ezért a terelő tárcsában lévő lyukak sem egyformák! Nem úgy az utángyártott új! Azon a terelőtárcsák a vastagabb lyukkal vannak gyártva és mindkét furulyát vastagra gyártják (tehát a halk "pöcs" furulya is olyan vastag,mint a "szalámis"),ezért nem jó a gyári "pöcs" furulya az utángyártott dobba! Ezt az információmat egy pár új utángyártott dobra és furulyára, egy pár gyári "szalámis kipuforóra és furulyára és egy pár gyári halk kipufogóra és furulyára alapozom!!!
                          demeter kedvelte ezt.

Komment

taschner eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Halli ! budapesten valami jó kromozonak a eléhetősége kéne Köszi Tasi
                            Cégnek vagy munkásnak a elérhetősége?

Komment

Vince bácsinál csináltatok mindent én is , csak kecskemét már mesze van nekem faszán álá rezez és csak ajánlani tudom , mindenkinek .

Komment

ja lehet cég is , meg melos is a gigser kiput alakitom furulyásra , és mivel szét kell vágni . Így ujra kromoztatatnám ,kecskemétre hordok mindent , de két szinte tökéletes kipuért nem utaznék 2* le . valami pesti , tatabányai cim kéne ............ köszönöm
                                postán meg nagy ez Click image for larger version

Name:	CRIM0451.jpg
Size:	206.3 KB
ID:	134412Click image for larger version

Name:	CRIM0314.jpg
Size:	201.5 KB
ID:	134413Click image for larger version

Name:	CRIM0450.jpg
Size:	202.1 KB
ID:	134414