demeter eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
A képződött fekete réteget nem tudtam leszedni drótkefével sem, és a felület csúnya maradt.
Motortér teljesen üres. Sem első sem hátsó futómű nincs az autó alatt. Sok mindent szeretnénk krómozni főleg a motor térben. És tanácstalan vagyok, hogy kihez vigyem az autót, hogy 2 év múlva ne kelljen vissza vinni és nem kér el fél milliós összegeket.
Én 3 hét után azt mondtam még ha anyukám kérne sem csiszolnák többet 
Tájékoztattak is, hogy van ami nem lesz tükör fényes és korrekten mondták. Így panaszom nem lehetett. 3 hét alatt megvan minden az utolsó cuccokért pénteken megyek. Szem előtt tartották, hogy nekem a Tuning Showra kell és úgy is haladtak vele.Amit tudtak szépen megcsináltak. Ami tejes lett vagy még kifolyt alóla a króm azokat vissza adtam és megcsinálták szépre. Láttam élőben is csinálták előttem. Van rezezés is alá nem csak nikkel és úgy króm. Úgyhogy mondhatom azt hogy meghallgatták a kéréseimet és próbáltak neki eleget tenni ahogyan tudtak. Még van egy kis takarítási munka utána de azt is megmondták, hogy csináljam és segítenek is ha kell
Lehet van jobb krómozó is itthon de nekem most ez megfelelt ár minőség arányában.
Komment