Sziasztok! Mivel most állok neki ennek a sárkánynak a felújításának ezért abban kérném a segítségeteket, hogy az oldalkocsihoz (80-as) kárpitot hol lelek vagy az eredeti alapján (meg van még) hol lehetne csináltatni? Illetve az ok-hoz alkatrészt hol lehet beszerezni (ez alatt pl a fék rendszert értem)? Gyáriakról, vagy felújítottakról fotókat szívesen fogadnék.
ui.: és nem utolsó sorban esetleg az "MZ" zöld RAL színét pontosan nem tudja vki? Mert van nekem kód csak nem biztos, hogy az jó.
Előre is köszönöm mindenkinek!
ui.: és nem utolsó sorban esetleg az "MZ" zöld RAL színét pontosan nem tudja vki? Mert van nekem kód csak nem biztos, hogy az jó.
Előre is köszönöm mindenkinek!

zöldbe kb ilyen, csak abba nem vagyok biztos, hogy mi az ami zőőd. Mert a bordó is más amit a TS szériákra tettek és más a "bézs" amit az ES 250/2-ekre tettek. Szín elhelyezése amire én gondolok. Tehát a csomagtér ajtó, sárvédő és a hajó alja és ajtaja. Melyik milyen?
szép és jó gépek ezek.
Amúgy igazad van, hogy nem a hagyományos ezüst csak így egyszerűbb mint RAL9006-nak mondani (mert a nevét nem tudom csak így)
Komment