Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hol érdemes ráfot venni?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Igen, a cseh felni valójában nem igazán található meg a csehországi börzéken sem, Ákos kis mennyiséget hozott be eddig belőle. Drágább mint a Radelli, minőségre azonos, de nincs benne felirat. Nekem a Radelli is nagyon bevált, szerintem tökéletesen megfelel. Az olasz börzén 7-8000 Ft egy ráf. Tehát, ha egy 9 fős mikrobuszt megtölt a társaság és mindenki csak 2 ráfot vesz, már "ingyenben" lenne az út a börzei árakhoz viszonyítva. ( Talán érdemes lenne elgondolkodni rajta, akár kirándulás képpen ) Persze a magyar nagykerben sem 15000 Ft egy ráf, de hát ezért különbözik a nagyker és a kisker vásárlói köre.
    Megjegyzem, Magyarországon tudomásom szerint itt
    http://89.135.41.217/hu/nagyker lehet a legolcsóbban alkatrészt vásárolni, nem véletlenül innen származik a börzés új portékák 90 %-a. Nem ördöngősség bejutni.
    Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2011 nov. 09, 14:17. Oka: frissítettem a linket
    soveny, mir-mur és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

nagyfékdobos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Az olasz börzén 7-8000 Ft egy ráf.
      Hát az tényleg nagyon baráti ár, főleg hogy nem kell kalapálgatni, csak befűzni, oszt' mehetsz! Mindjárt megmérem, hogy a Komarra mekkora kell. Lehet, hogy arra inkább veszek egy pár újat (ha lesz miből, persze). 6 éve az egészen szép állapotú ráf krómozásért fizettem ennyit, csak azóta a krómnak már nyoma veszett (már az első tavasszal elkezdtett barnulni, azóta meg...). De az Izshez akkor is natúrt kellene vennem. Hátha az még olcsóbb!

nagyfékdobos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Magyarországon tudomásom szerint itt
      http://89.135.41.217:18080/rmayer/ lehet a legolcsóbban alkatrészt vásárolni...
      Nem ismertem ezt a helyet, köszönöm! De itt csak nagy tételben szolgálnak ki, ugye?

Komment

Motoromon le van fújva a felni szürkére. Mennyibe kerül, ha vennem kell nagyfékdobos első, hátsó kerék, mennyibe kerül egy küllő és egy küllőanya?

Komment

motorkami kedvelte ezt.

Komment

hello vigyázzatok a radellivel én is ilyet raktam a pancsira a kutyám megszaglászta körbejárta egy hét múlva rozsdás lett különben jó. Bryan

Komment

Szerintem nem létezik olyan króm, amelyben a kutya vizelet ne tenne kárt. No de amelyik a szaglászástól is rozsdásodik, azzal tényleg baj lehet
              -t5- kedvelte ezt.

Komment

bryan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                hello vigyázzatok a radellivel én is ilyet raktam a pancsira a kutyám megszaglászta körbejárta egy hét múlva rozsdás lett különben jó. Bryan
                Nekem is van kutyám kettő is ! Van bennük "anyag" bőven. Akkor már tudom a bicajom kereke mitől rozsdás ! Vagy csak azért mert Kínai ??
                Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2011 febr. 11, 18:08.

Komment

Sziasztok az rmayeres link meghalt... Nem tudtok ujat vagy a legjobb felniforrast???19-1,85 semmilyen szoci motornak nem volt ilyene ami ma jo arban elerheto lenne???
                  Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

stalker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Sziasztok az rmayeres link meghalt... Nem tudtok ujat vagy a legjobb felniforrast???19-1,85 semmilyen szoci motornak nem volt ilyene ami ma jo arban elerheto lenne???
                    Ezt próbáld:felni 1.85x19 krómozott /radaelli/ | szocimoci
                    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Szia Benedek !

A küllőgyártó Csatári Sándor most szerel össze egy felnigyártó gépet. Ő biztosan ad neked natúr felnit, feltéve ha van időd kivárni a próbagyártást.
                      Most beszéltem Csatári úr feleségével, sajnos egyelőre még nem üzemel a gép.

stalker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Sziasztok az rmayeres link meghalt...
                      Szia! Nem halt meg teljesen, javítottam! (Ár mondjuk nem szerepel a katalógusban.)
                      stalker kedvelte ezt.

Komment

Es a cseh forrasrol tudtok mondani valamit???
                        Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

LOLO Fahrwerkstechnik, Lieferprogramm Ueberblick
                          TZ kedvelte ezt.

Komment

dino125ad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Ok! Értem, hogy 72 lyuk ami (36 valójában), de milyen lyukasztással "A" vagy "B"?
                            (Ez a küllőfészek elhelyezkedése a szelephez viszonyítva. Mert lehet: szelep mellett bal/lent vagy szelep mellett bal/fent!)
                            Mekkora küllőszöggel? (Ez a kerék szimmetriatengelye és a küllő által bezárt szög!) Fontos a nippli és a küllő feszülésének elkerülése miatt.
                            Ezt amúgy hogyan oldják meg az említett Radaelli felniknél? Vagy egyszerűen semmihez sem passzol tökéletesen? Vagy mi a trükk?

Ha van érkezésed, ki tudnád fejteni részletesebben, hogy mire kell figyelni új felni vásárlásakor? Meg ami még a témához kapcsolódik. Szerintem sokunk örülne neki!

Komment

dino125ad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              LOLO Fahrwerkstechnik, Lieferprogramm Ueberblick
                              Sajnos kicsit sem beszélek németül. A képek alapján azt sejtem, hogy itt legyártanak pontos specifikáció alapján egyedi felniket is?
                              Esetleg vásároltál már itt, van tapasztalatod?

Nyilván nem pontos összegre gondolok, de egy negyven küllős (ural csipke agyhoz) az eredetinél picit szélesebb felni mennyibe kerülhetne? (pl.: kétszerese a sorozat gyártásnak?)
                              Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Ájjájjáj... Ez nagyon hasznos oldal! ...de az árak olyan erősek, hogy beleégtek a laptop LCD-jébe.

soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Ájjájjáj... Ez nagyon hasznos oldal! ...de az árak olyan erősek, hogy beleégtek a laptop LCD-jébe.
                                Na, az árak mégsem olyan magasak, mint először hittem, (gyanítom, hogy) megtaláltam a megfelelő oldalt: Stahlfelgen bis 40 Punzen Preise: LOLO Fahrwerkstechnik

De sajnos még így is a Radaelli-ár felett adnak egy natúr, fúratlan(!) 1,85x19-es felnit. Mondjuk legalább gondolom olyanra fúrják, hogy tuti passzoljon.

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Nyilván nem pontos összegre gondolok, de egy negyven küllős (ural csipke agyhoz) az eredetinél picit szélesebb felni mennyibe kerülhetne? (pl.: kétszerese a sorozat gyártásnak?)
                                Ezt dino125ad talán megválaszolja pontosabban, minden esetre a belinkelt oldal szerint a 19x1,85-ös 40 küllős natúr, fúrt felni (r.sz.: 1F920SURG0) 62,3€, és rendelésre készítenek még ugyanilyen paraméterekkel 2,15-öst is (1F930SURG0), ami 70€!
                                TZ kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X