Helo. Kis ideje vagyok benne a veterán motorok témában, nemrég raktam össze a motort és pár alkatrészre szükségem volt hozzá. Borsod megyében lakom, Tiszaújváros közelében, erre felé található két jó bolt, nekem sokat segített így gondoltam megosztom hátha nektek is jól jön. Az egyik Mezőcsáton található: 3450 Mezőcsát, Kölcsey F. út 4., a másik pedig Miskolcon a Zsolcai kapunál ahol egyébként 3 motor bolt is van de az egyik kifejezetten régi motorokkal foglalkozik, pontos címet sajnos nem tudok mondani mert egyszer voltam ott és neten se találom meg a weboldalát, de ott van rögtön a búza tér mellett, könnyen megtalálható. Remélem ezzel tudok segíteni nektek. További szép napokat.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Motoros boltok
Collapse
X
-
Szia Bilo !
Pedig jó lenne ha emlékeznél rá ! Egyébként a Búza téren nem csak három, hanem legalább nyolc ilyen jellegű bolt van. Sajnos nem tudom kire gondolsz, mikor a veterános kereskedőt emlegeted. A legrégebbi kereskedő akit ( mindenki csak " rabló ......nek " ismer ) nála voltak régen ( 30 éve ) ilyen alkatrészek, de ez volt az aktuális.
-
Helo. Ma sikerült újra megkeresni azt a veterán motorboltot és megvan minden info róla. Szóval Miskolcon a Zsolcai kapu 24. szám alatt található, Szabó György a tulaj, telefonszám ha kellene: 0670/5265251 vagy 46/320-594. Remélem tudok vkinek segíteni és megtud menteni egy régi csodát am annyi a baj a boltal csak h elég drága, (pl.: a czetkámba egy szívócsőgumi 1700Ft, teleszkóp szimering 4000Ft/pár stb.) de sokszor megéri na további szép napokat!
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia Bilo !
Pedig jó lenne ha emlékeznél rá ! Egyébként a Búza téren nem csak három, hanem legalább nyolc ilyen jellegű bolt van. Sajnos nem tudom kire gondolsz, mikor a veterános kereskedőt emlegeted. A legrégebbi kereskedő akit ( mindenki csak " rabló ......nek " ismer ) nála voltak régen ( 30 éve ) ilyen alkatrészek, de ez volt az aktuális.
Nemtom lehet erre reagálni még, de szerintem Zsidónak hívják.Vannak nála cuccok ritkán, de nagyon nézi ki mejen ruhába megy be hozzá.Pl: ritkán jártam hozzá és mikor egyszer a Dainese bőrruhába beálítottam hozzá sportmotorral akkor majdnem 3*-os áron akarta eladni nekem a simson súbert.Na azóta nem is járok hozzá.
(Micsoda szép emlékek) De Pufinál a középső boltos a búzán ahol a bicaj lóg ki a falból az egy nagyon korekt és segítőkész ember. Volt olyan mikor nem nála vettem kerékráfot és rossz méretbe vettem meg ő segített és rendelt nekem jó méretüt a másikat meg beszámolta. Na ez egy korrekt boltos!
- 4 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia Bilo !
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGyőrben vagy környékén tudnátok ajánlani egy alkatrészes boltot?
Azt is mondhattam volna, hogy Rónai Jácint utca 3, de az túl egyszerű lett volna. Ha rákeresel a google-lal, hogy "Transit Bt Győr", akkor térképet is dob ki, feltéve hogy nem elég a leírásom.
Vagy azt is mondhattam volna, hogy egy perc séta a Belváros felé a Damjanich utcai gépműhelytől ahol pl. fúrást vállalnak.
(én meg így reklámozok egyszerre három vállalkozást akikkel meg voltam elégedve.. )
Akkor még egy kis reklám:
Csiszolás- és polírozástechnikai szaküzlet, a Liget és Nép utcák találkozásánál, a kanyar külső ívén lévő szögletes épület Liget utcai frontján. Azaz ha Újváros felől közlekedik az ember "kifelé", akkor a kanyart egyenesen kell elhagyni.
Egy családi jellegű vállalkozás, az apával és a fiával is találkoztam már a pult mögött - ugye hagyományos megoldás, nincs önkiszolgáló rész: aki akar valamit, annak kérnie/kérdeznie kell. Az idősebb úriemberrel beszélgettem relatíve többet, ha látja az érdeklődést szívesen ad tanácsot.
Úgy tűnik van tisztességes raktárkészletük is, mondjuk nem tudom ma kinek volt félretéve a fél méter átmérőjű polírkorong, de úgy néz ki valaki a környéken komolyan csinálja a polírozást...
Meg ha valakiből hiányzik a kitartás (vagy más okból) esetleg megbeszélheti, vállalnak bérpolíroz(tat)ást. Felvettem ma két fékfedelet tőlük, mondjuk ha magamnak csináltam volna akkor kivettem volna még 1-2 mélyebb sérülést (gondolom ők nem merték/akarták sokkal tovább gyengíteni az anyagot + még 15 percet játszani a fedéllel), de így is szebb mintha hullámosra csiszoltam volna.
Még egy:
Szabadhegy felé, a Szent Imre utca és Serfőző dombi dűlő találkozásánál (egyszerűbben: a Szent Imrén kifelé, a sorompót elhagyva a jobb oldalon) van egy akksi "outlet", közvetlenül a buszmegálló mögött bujkál. Van pl. Banner B49-6 is, igaz kb. 5600-ért. A bolttal szemben, az út túloldalán van a Pannonia utca, ott lehet pl. parkolni.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 4 likes
Komment
-
winetu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésesehol nem kapok váltó rögzitőt ha valakinek van megvásárolnám
Lehetséges, hogy ott többen olvassák az alkatrész eladással foglalatoskodó veteránosok.
Találtam egy oldalt, hátha segít: http://e-motorparts.addel.hu/search....htext=cz%20175Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 okt. 19, 20:27.
Komment
Komment