Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kémlelőablakos kuplungfedél Pannonia TLF-re. Gyári?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kémlelőablakos kuplungfedél Pannonia TLF-re. Gyári?

A képeken szereplő alkatrész egy '61-es TLF De Luxe bal oldali deknijéről származik, a kuplungszerkezet feletti fedél helyére volt felszerelve.

Click image for larger version

Name:	fedél2.jpg
Views:	1
Size:	55.7 KB
ID:	153832 Click image for larger version

Name:	fedél1.jpg
Views:	1
Size:	55.0 KB
ID:	153833

Az átlátszó ablakon keresztül nagyon szépen lehetett látni ahogy forog a kuplungszerkezet.

A kérdésem: ez kisipari "tuningfelszerelés" lehet?

Ami kimaradt: az átlátszó rész plexiszerű műanyag, a fém rész lehet akár eredeti is, a közepébe munkált kémlelőnyílással.
    Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 jan. 12, 20:33. Oka: lásd: szürke szöveg.
    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Helló ha megvan az Ocskay féle Csepeli Motorkerékpárok című könyv akkor abban a 183. oldalon van egy kép TLF-ről aminek ilyen a kiképzése. "Bár nem amiatt a legérdekesebb a kép " de házi biztosan, jól nézhetett ki vagy olajszintet nézhette"

Komment

Eddig húztam-halasztottam, de itt az ideje hogy beszerezzem az Ocskay-könyvet.

Nekem is nagyon tetszik ez a megoldás, bár ahhoz hogy szépen látható legyen a kuplungszerkezetnek világosnak kellene lennie, pl. gyöngyözött felületűnek. Nem is mutatna rosszul rozsdamentes dróttal biztosítva.. Talán majd ha egyszer mindennapi, járkálós motort fogok csinálni felhasználom.
      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Üdv!
        Ma beszéltem egy régi motorkerékpárokat szervizelő szakemberrel!

Őtőle hallottam, hogy kis szériában, kisipari módszerekkel, ilyet és teljesen plexi-ből készült darabikat is csináltak, régen a szervizekben és othon.
        soveny és kollarg kedvelte ezt.

Komment

Már nem azért,de ha már melózom egy kicsit ,hogy egyedi legyen a gépem,minimum sikba esztergálom az ablakot,ugyhogy erösen kisiparinak szavazom.
          joker és kollarg kedvelte ezt.
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            teljesen plexi-ből készült darabokat
            Ilyet már én is láttam.
            kollarg kedvelte ezt.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

üdv nagyszerű megoldás könnyedén ellenőrizhető a szint illetve az állag. Én ilyet még nem láttam egyébként

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X