Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Milyen ez a kék oldalkocsi?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Milyen ez a kék oldalkocsi?

Tisztelet!
    Milyen oldalkocsi lehet? Mennyit érhet?(meg szeretném venni, ha tudnék róla valamit)
    Pannónia mellé szeretném.
    Click image for larger version

Name:	0628901716.jpg
Views:	1
Size:	64.5 KB
ID:	153811
    Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2012 jan. 23, 20:46. Oka: Kéretik minden kérdésnek új témát nyitni!

majdánka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tisztelet!
    Milyen oldalkocsi lehet? Mennyit érhet?(meg szeretném venni, ha tudnék róla valamit)
    Pannónia mellé szeretném.
    [ATTACH=CONFIG]4578[/ATTACH]

Ez ugyanilyen mint ez: http://veteran.forum.hu/alkatresz-az...ato-kepen-762/

De már akkor sem tudtuk beazonosítani!
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Szervusz . Az oldalkocsi nem tudom milyen típusú , de a rendszám 1962 körüli / az enyémhez viszonyítva , ami 1961 X. havi és NA 91-.. számot viseli /. Üdvözlettel.
      majdánka és soveny kedvelte ezt.

Komment

dafko54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Szervusz . Az oldalkocsi nem tudom milyen típusú , de a rendszám 1962 körüli / az enyémhez viszonyítva , ami 1961 X. havi és NA 91-.. számot viseli /. Üdvözlettel.
        Dafko54, ezt az ND 33-72-re vonatkozóan írod?

Akkor én is leírom, az én motorom 1961. novemberi rendszáma NB 15-18 volt!
        majdánka kedvelte ezt.

Komment

Szervusz . Igen / ND 33-72 /. Az NA 91- 87 , 1961 X.12-én kiállított forgalmi szerint. Az első műszaki vizsga beírása viszont , csak 1969 07. 17-i , de érvényesség nics beírva ( a bélyegző BM-KPM ) - alatta a másik bélyegző , az már KPM Autófelügyelet és 3 éves az érvényesség . Kiegészítem fotókkal, úgy sokkal tisztább a dolog. Üdvözlettel.

Click image for larger version

Name:	NA 9 001.jpg
Size:	195.8 KB
ID:	129696 Click image for larger version

Name:	NA 9 002.jpg
Size:	197.1 KB
ID:	129698 Click image for larger version

Name:	NA 9 003.jpg
Size:	196.1 KB
ID:	129699
          Utoljára szerkesztve a következő által: dafko54; 2012 jan. 23, 22:31. Oka: Képfeltöltés
          majdánka és soveny kedvelte ezt.

Komment

dafko54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Az NA 91- 87 , 1961 X.12-én kiállított forgalmi szerint. Kiegészítem fotókkal, úgy sokkal tisztább a dolog. Üdvözlettel.
            Hűha, rosszul emlékeztem! Az enyém (NB 15-18) nem is 1961, hanem 1960. november 16-án kapta a rendszámát! Tehát majdnem egy évvel a Te NA-sod előtt! Sajnos nekem nincs fotóm a forgalmiról (mivel nincs meg), minden esetre ez áll a nyilvántartásban.
            dafko54 kedvelte ezt.

Komment

Szervusz . Érdekes , a két forgalmiból több dolgot is következtethetünk . Nagy valószínűséggel a rendszámokat " tervgazdasági " szinten legyártották és megyénként leosztották - gondolom , mivel az NB-t előbb adták ki , mint az NA-t - az illtékeseknek. Az én motorom " története " / akitől vettem ( 1973 ! ) annyiban követhető , hogy ő rossz állapotban vette és a blokkot fel kellett újítani. Van egy képem , aminek a hátulján van dátum és a következő szöveg - ha jól emlékszem - : Az első út a Zündivel ( így becézve ). Majd előkeresem a képet. A másik érdekesség, hogy 61-ben még nem lehetett műszaki vizsga, mivel a forgalmi tanúsága szerint erre utaló bejegyzés nincs . A harmadik meg az hogy a 69-es bélyegzőlenyomaton BM-KPM felirat látható. Utána meg van 3 év múltán egy bejegyzés ami 2 hónapig érvényesíti a műszaki alkalmasságot. Ki tudja , hogy mikor vezették be a műszaki vizsgakötelezettséget? Ennyi a " szőrszálhasogatásból ". Üdvözlettel.
              soveny kedvelte ezt.

Komment

Üdv.:
                Köszi mindenki segítségét, legalább a korát belőttük, az tuti.

Én az alvázat a duna oldalkocsi átalakított vázának néztem.
                Kaszni talán kisipari, de ez elég kérdőjeles.
                Az értékére van ötlet?
                (mert, ha jóval többet kér a gazdája érte, akkor szeretném tudni.)

Komment

Szia!

Szerintem a csónak lehet német Stolz típus, nagyon hasonlít rá. Az alváz szerintem is Duna.
                  Nézd meg......
                  Fahrzeugshop
                  majdánka kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X