Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Milyen ez a kék oldalkocsi?
Collapse
X
-
Milyen ez a kék oldalkocsi?
Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2012 jan. 23, 20:46. Oka: Kéretik minden kérdésnek új témát nyitni!Címkék: 1961, alváz, duna, duna oldalkocsi, forgalmi, műszaki vizsga, nagy, német, oldalkocsi, rendszám
-
majdánka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTisztelet!
Milyen oldalkocsi lehet? Mennyit érhet?(meg szeretném venni, ha tudnék róla valamit)
Pannónia mellé szeretném.
[ATTACH=CONFIG]4578[/ATTACH]
Ez ugyanilyen mint ez: http://veteran.forum.hu/alkatresz-az...ato-kepen-762/
De már akkor sem tudtuk beazonosítani!A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
-
dafko54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusz . Az oldalkocsi nem tudom milyen típusú , de a rendszám 1962 körüli / az enyémhez viszonyítva , ami 1961 X. havi és NA 91-.. számot viseli /. Üdvözlettel.
Akkor én is leírom, az én motorom 1961. novemberi rendszáma NB 15-18 volt!majdánka kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Szervusz . Igen / ND 33-72 /. Az NA 91- 87 , 1961 X.12-én kiállított forgalmi szerint. Az első műszaki vizsga beírása viszont , csak 1969 07. 17-i , de érvényesség nics beírva ( a bélyegző BM-KPM ) - alatta a másik bélyegző , az már KPM Autófelügyelet és 3 éves az érvényesség . Kiegészítem fotókkal, úgy sokkal tisztább a dolog. Üdvözlettel.
- 2 likes
Komment
-
dafko54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz NA 91- 87 , 1961 X.12-én kiállított forgalmi szerint. Kiegészítem fotókkal, úgy sokkal tisztább a dolog. Üdvözlettel.dafko54 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Szervusz . Érdekes , a két forgalmiból több dolgot is következtethetünk . Nagy valószínűséggel a rendszámokat " tervgazdasági " szinten legyártották és megyénként leosztották - gondolom , mivel az NB-t előbb adták ki , mint az NA-t - az illtékeseknek. Az én motorom " története " / akitől vettem ( 1973 ! ) annyiban követhető , hogy ő rossz állapotban vette és a blokkot fel kellett újítani. Van egy képem , aminek a hátulján van dátum és a következő szöveg - ha jól emlékszem - : Az első út a Zündivel ( így becézve ). Majd előkeresem a képet. A másik érdekesség, hogy 61-ben még nem lehetett műszaki vizsga, mivel a forgalmi tanúsága szerint erre utaló bejegyzés nincs . A harmadik meg az hogy a 69-es bélyegzőlenyomaton BM-KPM felirat látható. Utána meg van 3 év múltán egy bejegyzés ami 2 hónapig érvényesíti a műszaki alkalmasságot. Ki tudja , hogy mikor vezették be a műszaki vizsgakötelezettséget? Ennyi a " szőrszálhasogatásból ". Üdvözlettel.soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Szia!
Szerintem a csónak lehet német Stolz típus, nagyon hasonlít rá. Az alváz szerintem is Duna.
Nézd meg......
Fahrzeugshopmajdánka kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment