Közlemény

Collapse
No announcement yet.

250-es csepel blokk évjárat?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

250-es csepel blokk évjárat?

Hello mindenkinek!

Nem tud valaki abban segíteni mikori évjárat lehet a 250-es csepel blokkom mert én nem tudok kiolvasni belőle semmit.
    Blokkszám: ED3120
    Köszi előre is a segítséget.

250-es csepelnél 1950-ben az EB EC ED és EF + 3 szám volt. A 4 szám 50 utániak.
    Gyártási adatok alapján csepel 250-est:
    1950 - 864 db
    1951 - 1715 db
    1952 - 2639 db
    1953 - 3159 db
    ezek alapján szerintem 1953-as évjáratú a blokkod
    "Hova lett ez sok 250-es "

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      "Hova lett ez sok 250-es "
      Ez egy nagyon jó kérdés... Nagy vágyam egynek a beszerzése, na de a mostani ára mellett az is marad még egy jó darabig...

Komment

Köszönöm ezzel is előrébb vagyok, mert még eddig nem sokat foglalkoztam 250-es csepelekkel.

Nem vagy vele egyedül, mondjuk szerintem lentebb már nem igazán fog ezek ára menni. Ahoz nagy szerencse kell hogy valaki nagyon olcsón vegyen manapság ilyet.

Komment

Padláson sok minden van Nemárt néha lomosnak menni
          OdinHEM, kollarg és barna kedvelte ezt.

Komment

Csak föl kell jutni a padlásra.
            kollarg és BeniP10&P21 kedvelte ezt.

Komment

A 250-esnél is úgy van, hogy a motorszám és a vázszám egyezik ideális esetben?

(Nem szeretnék ezért a kérdésért új témát nyitni)
              There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Elvileg eggyezni kellene, de ha csillagos a blokkszám az rontott szám volt és lehet eltérés így.
                OdinHEM és soveny kedvelte ezt.

Komment

darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Elvileg eggyezni kellene
                  Köszi a választ.
                  Találtam egy bácsikát egy Csepel 250-es vázzal, ezzel már dicsekedtem - csak a blokkot elajándékozta traktorba. Most meg találtam egy fiatalembert két Csepel blokkal a megyében, láthatóan traktorból szedte ki.. Nem lehet véletlen..

(De ha összejön a vásárlás, akkor az egyik utolsó dolog lesz, hogy egyeznek-e a számok...)

Látom Te is boldog tulajdonosa vagy egy Csepel blokknak. Meg tudnád mondani, hogy mennyiért mennek mostanság? Gondolom jóval a Pancsi blokkok felett..
                  Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 jún. 02, 08:33.
                  OdinHEM és soveny kedvelte ezt.

Komment

Elvitték mindkét Csepel 250-es blokkot, szinte az orrom elől.

Komment

Egyszer, na meg azt sem árt tudni hogy melyik az a padlás ahova nagyon szeretne feljutni az ember... Volt itt hirdetve egy francia honban lévő 250 adj ajánlatot címszóval hát én ajánlkoztam, de választ nem kaptam rá hogy akkor mennyiért is ment el.

Egyszer, na meg azt sem árt tudni hogy melyik az a padlás ahova nagyon szeretne feljutni az ember... Volt itt hirdetve egy francia honban lévő 250 adj ajánlatot címszóval hát én ajánlkoztam, de választ nem kaptam rá hogy akkor mennyiért is ment el.

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Elvitték mindkét Csepel 250-es blokkot, szinte az orrom elől.
                      Amugy a TL blokkja is lehet donor végső esetben, belsőleg a különbség a kettő között hogy a 250-esben a primer hajtás fogaskerekes és nem láncos, valamint a hengerfejen nincs helye a blokk rögzítő villának tehát minden bordája meg van.

Tényleg a vázhoz van forgalmid is? Ha igen akkor te maga vagy Fortuna egyszem gyermeke...

Komment

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Tényleg a vázhoz van forgalmid is?
                        Nekem nincs, a bácsikának van. De ő még nem tudja, hogy eladja-e. Mert a T5 kell az unokának, az a komplett, a Csepel - ahogy írtam maradvány - elméletileg szintén a nevén volt, attól lehet hogy hajlandó megválni.

Egyébként egycsíkos deklijeim és Bosch lendkerekem + gyújtáskivezetőm (barna bakelit) van, azokat találtam egy fészerben. Azért siránkozok a blokkok miatt, mert a bácsika mondta, hogy egy környékbeli munkatársának adta oda az ő mocijának a blokkját traktort csinálni. Így minden a megyében talált blokk amiről lemaradok távolabb visz attól hogy az eredeti kerüljön vissza.

Nem beszélve arról, hogy a képeken egy traktor-stílusú kipufogó volt a blokkok mellett. Gondolom ismered azt a fajtát, amikor egy hengeres dobba vezetik bele két 5 centis leömlővel a hengerekből jövő gázokat, felhasználva a gyári hollandereket, valahol megráhegesztenek a dobra egy csövet kivezetésként.
                        Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 jún. 02, 16:24.

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Látom Te is boldog tulajdonosa vagy egy Csepel blokknak. Meg tudnád mondani, hogy mennyiért mennek mostanság? Gondolom jóval a Pancsi blokkok felett..
                          Nekem a TLT-ben van hivatalosan a 250-es csepel de ahogy láttam egy komplett hiánytalan blokk 40-50 körül mozgolódik. Meglátásom szerint az a baj hogy van amelyik Pannónia alkatrészekkel van tele és azt nem igazán szereti.

Komment

egy komplett hiánytalan blokk 40-50 körül mozgolódik
                            Aham... Szép. Ez említett figura úgy hirdette, hogy 60e HUF-ért a két Csepel + egy P10. Nem csoda hogy elvitték gyorsan.

Komment

Hát aki azt megvette annak az nayon jó bolt volt, pláne ha még alkudott is mondjuk... Jah kerti traktor kipuffokat ismerem persze

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X