Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Milyen tanksapka?
Collapse
X
-
Szabbensz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSimsonokon nem volt ilyen tanksapka. Tuti valamilyen MZ típusé!
- 2 likes
Komment
-
Ezer százalék hogy ez NEM simson tanksapka! Minden típusú simson volt már a tulajdonomban, s egyiken sem volt ilyen és volt ETZ-m TS em, mindegyiken ilyen tanksapka volt. A simsonokat 3 féle tanksapkával szerelték, a sima alu tetejű, semmi írás nem volt benne, a kupás változat (Star, Schwalbe) és a hagyományos Mixture 1:50 - Simson feliratos, (S50, S51)
Ez Holtbiztos, hogy MZ tanksapka, azok közül lehet TS vagy ETZ.DCS kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Szabbensznek igaza van részben. A DCS által kapott információ ( átm. 88 ) megerősíti hogy nagy motorra való. Én meg abban vagyok biztos, hogy az S 50-B Simsonomon ilyen volt. Sajnos pont ilyet nem találtam itthon, de ami volt lefényképeztem.
- Simson SR-2
- Simson Stár
- Simson 250 AWO
- Simson S 51
- ETZ
- 3 likes
Komment
-
Vatera.hu oldalon több ilyen is van, "MZ tanksapka" keresésre jó pár ugyanilyet kidobott a rendszer... Szóval ez egy MZ tanksapka több, mint valószínű. Nekem ennyi elég, mert ismerősöm eladni szeretné ezt, így már megtudom hirdetni és legalább itt is néhány ember talán okosabb lett, meg én is... Persze ha valaki pontosítani akar, hogy MZ-n belül milyen típusokon használták, akkor nyugodtan írja meg, aki tudja.
DCS
Komment
Komment