Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia henger? - lejjebb helyezett szívótorokkal

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Pannónia henger? - lejjebb helyezett szívótorokkal

Nem tudja valaki pontosan hogy ez minek a hengere, vagy valami tuging volt?
    Click image for larger version

Name:	P3234214.jpg
Views:	1
Size:	195.2 KB
ID:	154304Click image for larger version

Name:	P3234215.jpg
Size:	194.9 KB
ID:	154305Click image for larger version

Name:	P3234217.jpg
Size:	195.1 KB
ID:	154306Click image for larger version

Name:	P3234218.jpg
Size:	193.8 KB
ID:	154307Click image for larger version

Name:	P3234219.jpg
Size:	193.7 KB
ID:	154308

Csak házi dolog lehet hm nem hinném hogy sokat nyert vele. Vajon a karbi hogy állt ezen ??

Komment

A karbit én sem értem hogy hogy fért el, csak az hogy a gyári járat ki sincsen egészében alakítva.

Komment

ott a járat , vagyis ami maradt belőle. Csak a felfogatás került lentebb.
        Mert ugye a gyári hengernél a szívó felfogatás után a csatorna lebukik és úgy fog bejutni majd a hengerbe. Itt ezt a járatot likvidálták és egyenes úton jutott be.
        Vajon a többi része milyen lehetett ??
        Utoljára szerkesztve a következő által: BeniP10&P21; 2012 márc. 23, 21:36.

Komment

A szívó csatorna szerintem sosem volt rajta kialakítva mert ahol menne ott nincs semmiféle heggesztés, hanem egybefüggő az öntvény, heggesztés csak az új toroknál látható.

Komment

szerintem a hengernél a szívó csatornát nem utólag alakították ki. Szerintem az öntő forma tartalmazta. Ha gyári lenne akkor meg szerintem nem díszelegne ott a széria karbi felfogatás helye lemarva bordáig.
            Szerintem széria henger csak szépen ügyeskedtek vele.

Komment

De mégsem látszik semmiféle foltozás ahol menne a csatorna.

Komment

Állapodjunk meg akkor hogy ez egy fura t5 henger Igaz te látod a részleteket Lehet majd ApaE megmondja a megfelelő magyarázatot Ha újra aktivizálódik

Komment

Hmmm...
                  Úgy néz ki, mint egy öntéshibás henger(talán kitört egy darab az öntőformából,az utólag fúrással és dörzsáras munkával való kialakításhoz meg csak a megfelelő szinten tudtak belekezdeni(azaz a beömlő belső nyílásának szintjén)) amit valaki meg akart menteni(+kísérletezni is akart volna egy kis tuninggal).

Komment

Akitől hoztam az sem tudott róla semmit, de úgy látom ez az élet nagy titka marad. Remélem valaki majd rájön mi is lett volna ez.
                    majdánka kedvelte ezt.

Komment

Egy kérdés....Nem lehet hogy a "pótlás" egy Danuvia henger beömlője? Úgy néz ki...
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Én is annak néztem de még nem néztem össze dancsi hengerrel a torkot.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                        Working...
                        X