Keresgéltem a kerekeim között,találtam egy nem pannónia de hasonló kereket!A nagyfékdobosra hasonlít,de 18" és szélesebb a ráf a fékdobátmérő csak 180-m/m-es,belül nem bordázott,hanem hat sugárirányú dudor merevíti,első mert nincs hajtásra utaló nyílása,füle nagy-Simsonra tippelek!...????
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Motorkerék
Collapse
X
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa nem tudjuk mi az akkor: BMW, Zündap, NSUEverything is better when you decide you don't care.
- 4 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz első Simson,a ződ az Pannónia. Már nem is vagyok olyan izgatott...
Nem igazán ragadott meg:csak a blokkja és a kardán hajtása tetszik."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekeresztirányban bepréselt "csíkok"vannak
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemit szoktak mondani ? szerintem a lemezt merevítették és kész ..
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMinek? A többieknek elég merev volt?
Miért kell bázisfelület a marásnál,esztergálásnál:kiindulási pont......"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMár nem is vagyok olyan izgatott..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor semmire sem jó? Tipp?
Komment
Komment