Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Moszkva K55 fék- és kuplungkar
Collapse
X
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia, biztonyosan nem.
Köszönöm a válaszod!
Esetleg ha valaki meg tudná mondani, hogy mihez való azt megköszönném.
Komment
-
mittom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEsetleg ha valaki meg tudná mondani, hogy mihez való azt megköszönném.mittom kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Szervusz Mittom!
Szerintem is a K55-re hasonlatos,de sajnos a feltett képek nem elegendőek a beazonosításhoz.Amennyiben módodban áll légyszives az alkatrészekről 90 fokos elforgatásban még képet feltölteni és esetleg különböző szögekben készülteket is,-egyenlőre nagyon Szovjetesnek tűnnek,de biztos,hogy nem IZS.
Üdvözlettel:Chemittom kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmennyiben módodban áll légyszives az alkatrészekről 90 fokos elforgatásban még képet feltölteni és esetleg különböző szögekben készülteket is,-egyenlőre nagyon Szovjetesnek tűnnek,de biztos,hogy nem IZS.
Pár képet készítettem.
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTalán „rádmaradt” a krómozóból?
Komment
-
Szervusz Mittom!
Kitettél magadért,a képeket illetően.A fenti képek alapján,teljes biztonsággal kijelenthető,hogy a kezelőszervek (karok),a Moszkva K55 ös Szovjet motorkerékpárhoz tartoznak.
A Moszkva K55,a DKW RT 125-ös,szovjet változata,Magyarországra 1956 után,került behozatalra,rövid ideig és viszonylag kevés példányszámban.
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
mittom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBefizettem a tandíjat.
Komment
-
ApaE
-
Kedves Che!
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKitettél magadért,a képeket illetően.A fenti képek alapján,teljes biztonsággal kijelenthető,hogy a kezelőszervek (karok),a Moszkva K55 ös Szovjet motorkerékpárhoz tartoznak.
A Moszkva K55,a DKW RT 125-ös,szovjet változata,Magyarországra 1956 után,került behozatalra,rövid ideig és viszonylag kevés példányszámban.
Szia!
zsolt74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEngem érdekelnének a cuccok.Van egy felújításra váró Moszkvám.
Komment
Komment