Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia TL?
Collapse
X
-
A váz egy T5 tipusú alkatrészváz, nem TL. Valamikor vázcserés lehetett, bár akkor a forgalmiba a gyárilag beütött számot jegyezték be nem a régit ütötték rá. A helye és a karakterek formája nem jó, a TL-é nem ott van és nem olyan. A blokk számának karakterei megegyeznek a gyárival, de ebben az elrendezésben még nem láttam. Szerintem ez is ütött. A forgalmi egy TL típusra szól.
Komment
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA blokk számának karakterei megegyeznek a gyárival, de ebben az elrendezésben még nem láttam. Szerintem ez is ütött. A forgalmi egy TL típusra szól.
Érdemes összehasonlítani a "0"-t.
Komment
-
fatia negra eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseezt találtam a könyvben „érdekes”
Komment
-
fatia negra eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése[ATTACH=CONFIG]13997[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]13998[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]13999[/ATTACH]
ezt találtam a könyvben "érdekes"
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉrdemes összehasonlítani a "0"-t.baxy1 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
fatia negra eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHolnap kromofággal lemaratom a váz száma körül azt megpróbálom jobban lefényképezni...
fatia negra eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéserégi renszám a váznyakba ütve ED..-..
A blokkról pedig akkor tudnák biztosan mondani valamit, ha a gyujtésfelöli oldalt is lefényképeznéd dekni nélkül.Utoljára szerkesztve a következő által: nyuszifül; 2013 febr. 08, 12:16.wsievers kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz Ocskai-féle könyvben az is bennevan, hogy hova ütötték a vázszámot a TL és a TLT tipusokon. Nem a váz felső részére, hanem az alsó „muffba” amin a blokkfelfogatás van.
- 2 likes
Komment
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz Ocskai-féle könyvben az is bennevan
Komment
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA váz egy T5 tipusú alkatrészváz, nem TL. Valamikor vázcserés lehetett, bár akkor a forgalmiba a gyárilag beütött számot jegyezték be nem a régit ütötték rá. A helye és a karakterek formája nem jó, a TL-é nem ott van és nem olyan. A blokk számának karakterei megegyeznek a gyárival, de ebben az elrendezésben még nem láttam. Szerintem ez is ütött. A forgalmi egy TL típusra szól.
Üdv. Neked lessz igazad!!!
Komment
-
Sajnos a blokkon rajta van a kilóméteróra hajtás helye. Ez is alkatrész blokk beütött számmal.
A vázba a betűket kis vágóval ütötték be, ez nagyon feltünő. Nem egyszerre csinálták mert a blokkba nem. Az jól sikerült. Ha a sorozatszámot alá ütik, másik sorba, ember meg nem mondja, hogy nem eredeti!
Komment
Komment