Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Milyen motor főtengelye lehet ez?
Collapse
X
-
Bocsi de a másik oldalon nincs tengelycsonk?
Lehet kétoldarrol felismerhetőbb lenne.
Engem a panni főtengelyre emlékeztet,még egy kihuzott mérőszalag vagy gyufásdonoz is segitene az arányok megbecsülésében."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
-
majdánka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMindkét oldal rajta van a képekenjoker kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz vagy valami , vagy megy valahová ---de milyen környezetben volt ez a találás a neten ? Vagy csak egy fellugró ablak , 18 as karikával?
Egy kis saját oldalon találtam(saját weblap vagy mi), amin egy fiatal úriember árulja a cuccait(találtam már hasonlót amin diódák voltak eladóak). A képek alapján Pannóniának tűnt, de ilyet még nem láttam, reteszelésnek hely+két irányú leberetválás a hajtókarnál.
Google kereső, Jawa 250-559 teleszkóp és a képek között keresgélve egyikre kattintottam az egy oldalt dobott fel, ennyi.
"Ez vagy valami , vagy megy valahová"
ÉN NEM ÁRULOM ÉS NEM AZ ENYÉM! Ha erre gondolsz, tévedsz, nem azért fórumozok mert kizsákmányolási szándék hajt a többi veteránossal szemben.
Eddig még kb semmit sem adtam el abból az alkatrész és motor hegyből amim van , mert mindent saját használatra veszek, és néha csereberélek ismerősökkel, de a többség hozzámnőtt, lehet szenilis vagyok, de nem szégyenlem.(többségét itt vettem a veterán aprón.)Utoljára szerkesztve a következő által: majdánka; 2013 febr. 23, 12:11.
- 2 likes
Komment
Komment