Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Wittkop utas/pótülés

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Wittkop utas/pótülés

Sziasztok!

Wittkop háború előtti utasülés

Click image for larger version

Name:	4803_760x570.jpg
Views:	1
Size:	56.2 KB
ID:	153239 Click image for larger version

Name:	4804_760x570.jpg
Size:	52.1 KB
ID:	153240

Erről kaphatnék némi felvilágosítást... a leírt infókat eddig kaptam, nem tudom, mennyire helytállóak. Értéke? Érdekel vkit esetleg?

Üdv
    soveny kedvelte ezt.
    Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Name:	IMG_20130104_112305.jpg
Size:	196.9 KB
ID:	134493Click image for larger version

Name:	IMG_20130104_112313.jpg
Size:	197.2 KB
ID:	134494Click image for larger version

Name:	IMG_20130104_112321.jpg
Size:	197.9 KB
ID:	134495Click image for larger version

Name:	IMG_20130104_112342.jpg
Size:	194.9 KB
ID:	134496Click image for larger version

Name:	IMG_20130104_112349.jpg
Size:	195.1 KB
ID:	134497
    Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

Sziasztok!

Feltöltöttem több képet... csak annyit áruljatok el légyszi, hogy kell-e ez nekem a DKW (NZ 250-350)-mra vagy megszabadulhatok tőle? Min csücsült ez? 30-as évekből való ugye?

Köszönöm minden szakértő vagy tippelő kedves hozzászólását!

Komment

Én bebőrőzve feltenném.
        stalker kedvelte ezt.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Köszönöm! Csak szerinted is a 30-as évek terméke ez? Mert a fő baj az, hogy adnának érte egy első ülést... bár hasonlóan rozsdásat, de ami nekem van jelenleg és bőrös, nem az IZS-féle, az rugóhiányos, nem annyira vonzó...

Komment

Neked kell eldönteni
            Én nem igazán értek hozzá.
            Csak tetszik és elég régi ahoz hogy korhü legyen egy idősebb gépen.
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Köszönöm, megfontolom a cserét majd akkor, csak ha tudnám, hogy tényleg DKW-n volt, akkor tuti megtartanám...

Komment

stalker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Min csücsült ez?
                Találtam egy képet szerintem így volt felszerelve a típusba nem vagyok biztos.

Name:	77787_106X75.jpg
Size:	75.6 KB
ID:	134561
                Próbáltam kitisztítani de jobban nem sikerült remélem tudtam segíteni szia
                stalker kedvelte ezt.

Komment

Szia!

Köszönöm, de akkor ez gyári szerinted?

Üdv

Komment

Annak tűnik nagyapámnak volt a garázsba hasonló de sajnos halványak az emlékek kinézetre ilyesmi volt .szia
                    stalker kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok! Senkinek nincs ötlete, hogy min szolgált vagy mikor gyárthatták? NSU OSL, valami BMW, esetleg tényleg DKW? 30-as, 40-es évekből való?

zneuhauzer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Annak tűnik nagyapámnak volt a garázsba hasonló de sajnos halványak az emlékek kinézetre ilyesmi volt .szia
                      Szia!

De DKW NZ-n volt ilyen akkor, ez szinte biztos?

Köszi
                      Utoljára szerkesztve a következő által: stalker; 2013 aug. 29, 18:17.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X