Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kormányszorító. De milyen motorhoz?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kormányszorító. De milyen motorhoz?

Vettem egy Csepel 125- ös kis szépséget. Valaki már "felújította" bácsikának, aki a tulajdonosa volt. Ez a darab volt az eredeti "Csepel" feliratú kormányszorító helyére betéve. Kíváncsi lennék, hogy milyen motorhoz való. Láttam már ezt a logót valahol, de nem tudom már, hogy hol és már nem is találom. Alumínium öntvényben van a menetes szár.

Ha valaki tud benne segíteni, azt megköszönném.

Click image for larger version

Name:	Fényképek-0010.jpg
Views:	1
Size:	196.4 KB
ID:	155756Click image for larger version

Name:	Fényképek-0011.jpg
Views:	1
Size:	194.8 KB
ID:	155757

Szerintem monogramm, mert nagyon hasonlít a gyári Csepel 125/50 kormányszorítóhoz...szerintem valamelyik lelkes gazda megajándékozta a kedvencét...
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      szerintem valamelyik lelkes gazda megajándékozta a kedvencét...
      Ha ez KJ monogram, akkor KarcsiKáJé.
      Che és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Szerintem HJ a monogramm! Nincs vésve, vagy faragva, az látszana rajta. Öntve van.

Azt hittem, hogy valami márka logó...

Komment

Pont azért írtam, mert öntve van...ilyet a régi öregek is csináltak itt mifelénk, akik a Lenin Kohászati Művekben dolgoztak...

Komment

Szerintem az Herli Jéviddzon lesz.
            CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Wsievers, Neked van igazad!

Megnéztem a szürke forgalmi engedélyt és Horváth József volt az első gazdája '58-ban...

Nem is álmodtam volna, hogy ilyeneket csináltak. Köszönöm a segítséget!

Bocsánat, de valamiért rémlett egy hasonló kinézetű logó. De akkor nem.

Kell esetleg valakinek ez a szerkezet? Úgyis az ingyen elvihetőkhöz szántam...
              CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Én rajtahagynám a motoron patinás darab,egy darab történelem az is.
                Igy tisztelegnél egy régi motoros előtt!!
                Hajtókar, CZsolti és 4 további látogató kedvelte ezt.
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Én nem cserélném le...van története...én jobban szeretem az ilyen dolgokat, attól hogy nem gyári, meghagynám rajta. Talán az SHB logója rémik neked...
                  OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Ez az! SHB rémlett, csak régóta nem láttam képeket róla. De meg nem tudtam volna mondani.

Lehet, hogy igazatok van ebben és mégis megtartom ezt a kormányszorítót. Csak először azt hittem típusidegen. Arra nem gondoltam, hogy "sajátja a gépnek". Megvannak még hozzá a Ballon Emergé gumik, egyenlőre azok mellé elteszem.

Köszönöm még egyszer a segítséget!

Komment

Szerintem se vedd le ! Egyedi !
                      Főleg ,hogy a forgalmi is bizonyítja az egyediségét !

Komment

Igen, elméletileg az első tulaj monogramja a HJ, az utána következő két embert máshogy hívják, én pedig a negyedik tulaj vagyok.

Komment

Kovacsk84 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Horváth József volt az első gazdája
                          Én nekem rögtön Hári János ugrott be.

Komment

nekem nem, de most, hogy így mondod?!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                            Working...
                            X