Közlemény
Collapse
No announcement yet.
BMW-URAL ? vagy mi a csoda ez?
Collapse
X
-
Ural lessz ez...vagyis inkább IMZ M-72 még. A hátsóhajtás valami korai cucc lehet(esetleg tényleg BMW)mert nincs merevítés a hajtásfedélen. Bár elég rossz a szög...oldalról is tehetnél fel képet. A blokk fura cucc, mert még a vezérműfedélen van a felső motortartó tőcsavarja, a helye már megvan a motorblokkon a későbbi helyének.
És ha jól látom már fent van a motorszám helye a bal henger előtt, nem alatt. Ha minden igaz, és ha megtakarítod a blokkot a bal henger szelepfedele feletti részen ott az évjárat hó-év formátumban(pl: 0351)
Van pár alkatrész ami nem illik ide, pl azok a fékcsövek vagy mik...A benzincsap meg valami Pannónia ketyere...
A Bmw és az Ural között tudtommal a motorblokk, a hengerfejek és a henger ami látványosan különbözik(pont ebből a szögből nem látni jól a hengerfejet de mintha domborúbb lenne a BMW-nél, a hengereken kellene lennie OZ74 feliratnak ha jól tudom)Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 máj. 06, 00:37."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
A kardán és a hajtásház biztosan Ural.A csap Pannonia.A karter és a váltóház is valószínűleg Ural.A BMW hengerfejeken a gyertya felett OZ 74 felirat látható.A bakteleszkóp két oldaláról,a fékpedál alsó,felső nézetéről,a gyujtásdekni belsejéről és a vezérmű dekniről kérhetnék fotókat?Utoljára szerkesztve a következő által: FN M 13; 2013 máj. 06, 13:42.
Komment
-
A váltó nem rükverces. sima 4 fokozatú váltó.
Gyujtás nélkül? Vagy 30eft körül(persze állapottól függő...plusz még 12-15eft a váltó külön.
Darabokban többet kiárulsz belőle...A két hengerre dugóstól főtengelyestől megalkudhatunk mi is.
A vezérfedélről a gyujtótrafó rögzítésének a felöntéseit hiányolom(Az lehet KMZ)."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
Komment
-
Sz.J. eredeti hozzászólásaa blokk fedél is M-72, csak a külső gyújtó trafósé, azért nincsenek a felfogatások „szemölcsei” rajta.OdinHEM kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 1 like
Komment
-
Köszi az infókat!
Nem tudom, hogy mi lesz belőle. Jó lett volna beindítani.... De nem tudom milyen gyújtás kell bele, és porlasztói sincsenek... Nagyon a blokkot nem szeretném szétbontani. Ha kiveszem a főtengelyt dugókat, hengert, a többivel mit kezdek? Blokkházat, vezérmű tengelyt nem hiszem, hogy sokan akarnának... gondolom a fék alkatrészek meg a hátsó difi, bakteló még nehezebb dolog , ha eladásról lenne szó...
- 3 likes
Komment
-
lacbp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe nem tudom milyen gyújtás kell bele, és porlasztói sincsenek
http://veteranapro.hu/karburator-inj...epr-karburator
http://veteranapro.hu/vegyes-alkatre...to-alkatreszek
lacbp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevezérmű tengelyt nem hiszem, hogy sokan akarnánakUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 máj. 09, 16:33."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 1 like
Komment
-
"gondolom a fék alkatrészek meg a hátsó difi, bakteló még nehezebb dolog , ha eladásról lenne szó.."
Szia, engem érdekelne a bakteleszkóp. Sajnos csak most bukkantam erre az írásra. Megvannak még?Utoljára szerkesztve a következő által: Nyesztyerka; 2013 okt. 24, 01:07.
Komment
-
lacbp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése[ATTACH=CONFIG]16229[/ATTACH] Ezek mik lehetnek?
- 1 like
Komment
Komment