Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Melyik motor kormányvég tükre lehet ez?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

supermax eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez még 1997-ben is így volt,
    Bizony, én is 97-ben vizsgáztam, és bőszen kellett hadonászni
    Előfordul, hogy egy-egy rég elavult rendelkezés, szabály, stb. nem akar kikopni. Még akkor sem ha már évtizedekben mérhető az elavultsága.
    emu kedvelte ezt.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Bizony, én is 97-ben vizsgáztam, és bőszen kellett hadonászni
      Előfordul, hogy egy-egy rég elavult rendelkezés, szabály, stb. nem akar kikopni. Még akkor sem ha már évtizedekben mérhető az elavultsága.
      cserébe meg lehetett állapítani a vezető gyakorlottságát, mert az "indexelés" nagy küzdelem volt annak aki nem bírta megfelelően a rutinpályát, hiszen miatta nem tudtad kezelni a kuplungot a gázt, kellett egy kicsit előre gondolkodni.

Itt mesélném el, hogy annak idején Németh Kornélt elkapták a rendőrök, mert nem volt jogosítványa. Hát gondolta akkor szerez. És megakarták buktatni mert bizonytalan, mert általában a suhancokat így regulázták akkoriban: kap majd jogsit de nem elsőre. Sokáig győzködték az oktatót hogy egy többszörös magyar bajnoknál ez kicsit vicces lenne.
      sepy, CZsolti és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Légy erős Bilo! EZ EGY VERHOVINA TÜKÖR. Tuti az én Verhó-5-ös gépemen ilyen volt. Sokat kibír, Én estem vele, borult fel a gép rá a tükörre. Lehet, hogy szerencsém volt, de meg sem repedt. Azért nem szerettem, mert nagyon oldalra kell nézni ahhoz, hogy láss benne valamit. Előnye a rövid szár és a minimális rezgés.
        Árnyaltabban fogalmazok akkor. Az én Verhovina 5-ös motoromon (nevezzük így ) ilyen tükör volt. A rajta lvő kapcsoló pedig - tudomásom szerint - az IZS Planétánál is járatos volt.
        sepy kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X