Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Falióra

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Falióra

Nézzétek csak milyen órát találtam! Öreg szakik! Ki ismeri? Valami gépműhelyben lehetett, mert annyira retkes volt szegény, hogy borzalom. Működik. Pontos is, csak hiányzik az üvege, de majd vágatok bele. Még a felhúzó kulcsocska is megvan hozzá. Van a hátulján egy matrica szerű rányomás. Debrecen 1981. 8. Click image for larger version

Name:	Fénykép0142.jpg
Views:	1
Size:	191.8 KB
ID:	157443

A Tisza cipőgyárban a TMK műhelyben emlékszem hogy ugyan ilyen volt az ajtó felett.

Komment

Lehetett akár Békéscsaba Felvonógyár, vagy akár a vasútállomási váró is. Erre mondták az öreg szakik: Csak két óráig meg ne álljon. (Akkor volt műszakváltás. )
      sepy kedvelte ezt.

Komment

Békéscsaba Felvonógyár,
        Igazad van!Én a Békéscsabai"hajtóműgyár" TMK-ban és a többi műhelyben is ilyet láttam.Kezdőként:nekem kellett hétfőnként felmászni a satupadra felhúzni,szó szerint hetente egyszer.Nem hallottam olyat,hogy valamelyik elromlott volna......
        sepy, joker és CZsolti kedvelte ezt.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

a Békéscsabai „hajtóműgyár”
          HAFE volt a neve. Hajtómű és Felvonógyár. Első munkahelyem. Te is ott dolgoztál?

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            két óráig meg ne álljon. (Akkor volt műszakváltás. )
            Ez az ami nem változott, ja meg a fizetés!
            sepy és CZsolti kedvelte ezt.
            A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Első munkahelyem. Te is ott dolgoztál?
              Az első munkahelyemés évek óta célozgatok rá.A felújitóknál voltam tanuló esztergályos,és utána tovább,de a katonaság után Orosházi sütőipari Tmk-ban folytattam a vasfaragást.

Utánna Sz.Sz.B ahol rájöttem.a tudás nem számít.... és ma sem értem!!!
              CZsolti, OdinHEM és sepy kedvelte ezt.
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Hetente egyszer kell felhúzni? Mennyit kell a felhúzóján tekerni?

Komment

Óvatosan tekered és ütközik az!
                  Titus és Süpi kedvelte ezt.

Komment

Hú, köszi, holnap kipróbálom.

Komment

Szervusz Mateapu!

Orosházán az a karbantartó műhely,a Nádasdi utcában volt,srég-vizavé,olyan 250m-re a Justika névre keresztelt becsületsüllyesztőtől,mely az orosházi Bermuda háromszög?

Üdvözlettel:Che

Komment

becsületsüllyesztőtől,
                        Az olyan helyeket a mai napig kerülöm,ha csak nincs egy kis javítani való.Egy kis nissaval vittek melózni és hazafelé néhányan kértek egy kis pihenőt,azt hiszem pont ott,én ifjú házasként meg ettem a kefét:mikor"végeznek"már!Az olyasmit otthol és a barátoknál követem el.Nem sokat dolgoztam ott mert,a kis feleségem felvilágosított,hogy itt akarok élni(Megfizettek ,elismertek a legjobb munkahelyem volt!!!)

Komment

Az első munkahelyem és évek óta célozgatok rá.
                          Én '88-ban kezdtem ott technológusként. Lehet, hogy ismertük is egymást már akkor?

Komment

Én '88-ban kezdtem
                            Kicsit elkéstél
                            Én 84-körül jöttem el,akkoriban három motor ált a tároló alatt:egy Junak egy P20-as és az én 634-es kockatankos fekete hosszú müanyaglámpás jawwám,és hogy sértődés ne essék:tekerős riga,komár,és simson star,és shwabi Láttam egyszer egy Ajax-350-est maradandó látvány volt.

Komment

icsit elkéstél
                              Én 84-körül jöttem el,
                              Akkor még Nyíri Janival dolgozhattál együtt. Nekem ő volt az első főnököm. Neki köszönhetem, hogy gépgyártási vonalon kötöttem ki. Annyira elhivatott volt ezen a területen, hogy engem is megfertőzött.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X