Nézzétek csak milyen órát találtam! Öreg szakik! Ki ismeri? Valami gépműhelyben lehetett, mert annyira retkes volt szegény, hogy borzalom. Működik. Pontos is, csak hiányzik az üvege, de majd vágatok bele. Még a felhúzó kulcsocska is megvan hozzá. Van a hátulján egy matrica szerű rányomás. Debrecen 1981. 8.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Falióra
Collapse
X
-
Békéscsaba Felvonógyár,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekét óráig meg ne álljon. (Akkor volt műszakváltás. )A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 2 likes
Komment
-
Első munkahelyem. Te is ott dolgoztál?
Utánna Sz.Sz.B ahol rájöttem.a tudás nem számít.... és ma sem értem!!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
becsületsüllyesztőtől,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Én '88-ban kezdtem
Én 84-körül jöttem el,akkoriban három motor ált a tároló alatt:egy Junak egy P20-as és az én 634-es kockatankos fekete hosszú müanyaglámpás jawwám,és hogy sértődés ne essék:tekerős riga,komár,és simson star,és shwabi Láttam egyszer egy Ajax-350-est maradandó látvány volt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
Komment