Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Üdv! A típusát nem tudom, csak megosztok egy infót. Egy bácsi mutatott nekem egy képet, az Ö motorkerékpárjáról ami egy oldalkocsis Izs 49 volt. Igaz a képen szemből volt látható, de szerintem ez is olyan.
Hello mindenki, már 1szer próbálkoztam nem sok sikerrel. Az ujdonság az ügyben a megtalált alvázszám
NA6993 majd utána a rendszám, ezek a számok a kerék előtt a hoszanti csőre van felüröl beütve. Tudom,hogy nem sok,de
hátha igy 1szerüb.
Egy kis kiegészités,nagydobos pancsi kerék van alatta,a sárvédő tetején magyar "csepelféle" hejzetjelző,a ponyva lefogató tipikus magyar termék. Rugózik a test rész,hátul 2 rugó (szentesi mmódszer),+ még a kerék is külön 1 lengőkarral.A csomagtartó vasalat is hasonlit a szentesi kocsikhoz.A szine izs zöld, alatta csak a alapozó volt. Érdekesség,hogy a felszerelt alkatrészek alatt (rugótartó bilincs,motorkitámasztó bilincsek) nem volt festék.
Sziasztok.
Engem is megérintett az oldalkocsiőrület.
Egy ismerősöm lelte. Valaki ismeri a modellt, vagy ez is a "kisiparosok remeke"??
Segítségeteket előre is köszönöm
Fricz
Komment