Közlemény
Collapse
No announcement yet.
BMW R20, R23 üzemanyagtank
Collapse
X
-
Szervusztok. BMW motorkerékpáré biztos, hogy nem . A klasszikus emblémát / diaméter: 61 mm / kettő csavar tartja / furattávolság : 48 mm / . A mérést most végeztem , csak a pontosság szempontjából. Egyébként a tank nem tudom, hogy mihez tartozik, de a furatok / jobb oldal / távolsága tankváltó felfogatására szolgál nagy valószínűséggel. Üdvözlettel. Megnéztem néhány képet a kék-fehér emblémát viselő mkp-ról. Most már semmiben nem vagyok biztos. R 24-é lehet . Az ismereteim szerint az R 25 , 26 , 27 tankgumiját hegesztett profillemez tartja - itt azon a helyen két furat / menetes ? / van . Várom a fejleményeket.Utoljára szerkesztve a következő által: dafko54; 2011 dec. 22, 19:33. Oka: További információmegosztás.
- 2 likes
Komment
-
Erre gondolsz dafko54?
Én fenntartom, hogy BMW tank. Ezen olyan a hátsó felfogatás, már amennyire látszik. Arányaiban ez áll eddig a legközelebb.
Nagyobb kép: http://data.motor-talk.de/data/galle...-001-63457.jpgUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2011 dec. 22, 21:26.soveny kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
Komment