Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Csepel 250, Pannónia, Jawa 250 / 559 főtengelyek
Collapse
X
-
Főtengelyek
Egy korrekt veteránosnak köszönhetően most már nagyjából tudom melyik motorokhoz valók,de azt nem hogy mit érhetnek.
Csepel 250
Pannónia ( ? )
Jawa 250 / 559
A hajtókarokat én állítottam be így a fotó kedvéért.
Nem szorulnak nem lötyögnek,illetve nincsenek berohadva sem.
A karok lehajlása, ha kézbe veszem olyan mint ( új ) korábban.
Válaszaitokat nagyon köszönöm.
...Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2012 dec. 18, 23:34. Oka: összevont téma nyitó hozzászólása
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha így állnak a hajtókarok az égnek, akkor nem sokat.
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMivel adagolható vas, 55-60 ft kilója.
Mondjuk ezek közül a 250-es Csepelé kilóg a sorból, az nem olyan gyakori. Az én ugyanilyen Jawa főtengelyemet pl. az ingyen elvihető dolgok között kínáltam.Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 dec. 13, 15:24.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
coli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA hajtókarokat én állítottam be így a fotó kedvéért.
Tehát ezzel az alsó hajtókarcsapágyazással motorba szerelni nem lehet.
Komment
-
Most őszintén: miért gondolják egyesek, hogy amit valaki egyszer már kidobott-nem használható- az majd azért eladható valakinek..?! Ha így lenne, akkor soha nem kellene cserélni semmit egy motorban, hiszen jó az még....
Ezek a cuccok úgy meg vannak rozsdálva, hogy már felújítani sem érdemes őket!!
Komment
-
Szervusztok!
Jól elvagytok",-ezekkel a főtengelyekkel,láttam én már ennél csúnyábbat is és mégis életre keltették,-nem én.Az más kérdés,hogy ezekhez a jungtájmerekhez,sokkal olcsóbban,sokkal jobb állapotút lehet venni,de akkor meg ne vegyük meg.Gondolom,ha a barátunk,egy idő után,érzékeli,hogy nem tolonganak a vásárlók,-maga is felülbírálja,az álláspontját,-ha nem,meg "úgy marad".
Az élet,egy folyamatos tanulás,-hagyjuk békében tanulni!
Üdvözlettel:Che (bántani senkit nem akartam)
Komment
-
ApaE
Komment