Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Csepel 250, Pannónia tl kipufogódobok
Collapse
X
-
Csepel 250, Pannónia tl kipufogódobok
Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2012 okt. 21, 11:22. Oka: Bocsi !Rosszul írtam a hosszát .Nem 37 ,hanem 43 cm .De szerintem ez nem változtat semmit. -
mir-mur,
Köszi !
Hát tudta a fene ,hogy Izs ! Soveny mit keres ? Hátha van nekem !
Rengeteg cuccom van ,sokat nem tudok ,hogy mi lehet !
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet , hogy a Soveny által keresett cuccok s nálad lapulnakUtoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2012 okt. 20, 18:09.kollarg kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseazt hittem ,hogy az k55-é ,vagy ugyan olyat használtak ?Tamás78 kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
A K-55 ösének más az ülésváza(az dupla nyomórugós hátul). A gumi azonos az összes szovjet vason...csak az alján a lyukak kerülnek máshová az ülésváztól függően.Tamás78 kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMiért titkolod , hogy tele vagy Izs alkatrészekkel. Lehet , hogy a Soveny által keresett cuccok s nálad lapulnak Egyébként Izs 49 kémény.Tamás78 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA K55 ülése hátul dupla rugós. Hirdetek egyet, a nevem alatt meg tudod nézni.
Van még egy hasonló dobom annak van felfogató füle is .Csak annál ahova a könyök bemegy kicsi a lyuk .Kis Csepelre gondolok majd megmondjátok ,vagy nyissak neki új témát ?Holnap délelőtt lefényképezem !
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevagy nyissak neki új témát
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor bocsika ! Felületes voltam
Leginkább soveny kollégának görbült le a szája sajnos .
- 1 like
Komment
Komment