Közlemény
Collapse
No announcement yet.
125/49??
Collapse
X
-
Szerintem a számítógép saját megjegyzése:egyik eddigi kategóriába sem tudja besorolni....(Ez csak tipp)ritt74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemi az hogy egyik sem?
Egyébként lehet igazad van ,de lehet régebbi gépé is,akkoriban sok motoron volt hasonló felfogatás,mivel régebben világítás nélkül adták ki a motorokat,és a kereskedők csábítása volt a plusz szerelék,kürt,lámpa,pumpa,hátsó ülés,hátsó lámpa,csomagtartó......Jankó51 kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
üdv fülek vannak benneTitus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy szép régi Csepel lámpa. A keret belsejében hogyan van rögzítve az üveg, fülekkel, vagy rugókkal? Úgy sejtem, hogy a füles a régebbi és elvileg ez is az lehet.
Komment
-
melyik típusé? Jól lőttem be? Köszi a segítségetTitus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy szép régi Csepel lámpa. A keret belsejében hogyan van rögzítve az üveg, fülekkel, vagy rugókkal? Úgy sejtem, hogy a füles a régebbi és elvileg ez is az lehet.
Komment
-
Üdvmátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem a számítógép saját megjegyzése:egyik eddigi kategóriába sem tudja besorolni....(Ez csak tipp)
Egyébként lehet igazad van ,de lehet régebbi gépé is,akkoriban sok motoron volt hasonló felfogatás,mivel régebben világítás nélkül adták ki a motorokat,és a kereskedők csábítása volt a plusz szerelék,kürt,lámpa,pumpa,hátsó ülés,hátsó lámpa,csomagtartó......
Az első világítás nem igen volt luxus, hiszen már a legelső motorokon is volt gázfejlesztős (acetilén azaz karbid fajta).. a többi valóban..
mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Igen igazad van!A hátsó lámpa valahogy sokkal később került a motorokra(igaz csak akkor érték útól,ha toltákritt74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz első világítás nem igen volt luxus, hiszen már a legelső motorokon is volt gázfejlesztős (acetilén azaz karbid fajta).
).
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
A foglalat tényleg furcsa, én még nem láttam ilyet, de a többi stimmel, szóval 125/49-nek tökéletes. Ez még ráadásul a régebbi lámpakapcsoló slussz állás nélkül. Két oldalt van a tompított és a reflektor, középen pedig nem világít az első lámpa. A 100/48 használati utasításában nem találtam egy betűt sem a motor leállításáról, gondolom volt a kormányon egy külön slussz kapcsoló. Ezen a lemezvilláson ugyanígy lehetett megoldva.ritt74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJól lőttem be?
Komment
-
Köszönöm a segítségetTitus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA foglalat tényleg furcsa, én még nem láttam ilyet, de a többi stimmel, szóval 125/49-nek tökéletes. Ez még ráadásul a régebbi lámpakapcsoló slussz állás nélkül. Két oldalt van a tompított és a reflektor, középen pedig nem világít az első lámpa. A 100/48 használati utasításában nem találtam egy betűt sem a motor leállításáról, gondolom volt a kormányon egy külön slussz kapcsoló. Ezen a lemezvilláson ugyanígy lehetett megoldva.
Komment
Komment