Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Csepel 125/49 elsővilla

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Csepel 125/49 elsővilla

Üdvözletem Uraim!

Egy kis útmutatást szeretnék kérni, hogy mennyi lehet a reális ára a képeken látható elsővilla-lámpafej kombinációnak. A kormány illetve a foncsor/üveg páros típusidegen volt (illetve én annak gondolom, feltehetőleg valami ruszki kismotor VTA feliratú üvege), ezért azt leszedtem/kiszedtem - de a kapcsoló kapcsol, kattan, megáll az adott állásban.
    A festése azért bordó, mert egy Berva elejében szolgált és stílusosan hozzáigazított a tulaj a színt. Ugyanezért van a jobb oldalon egy furat csavarral (féklap rögzítés?) - de az M6 csavarok 11-es fejűek a szárak alján, a kormánytartónál, az alsó lámpatartók bekötésénél és a sárfogó felső bekötésénél lévő is. Sanos a lámpafejnél az egyik oldalit valaki kicserélte már M6/10-esre. A lámpakarima sem tökéletes, enyhe horzsolás/horpadás van.
    Azért kérdés az ára, mert elég vad dolgokat láttam a csodás interneten: az oldalsó lemez párt 4000-ért, lámpafejet (igaz üveggel) 22000-ért, szétrozsdált rugót megvágott karokkal 2000-ért és így tovább... Én a komplett egységet kb. 25000 forintra tartanám. Az lehet reális?

Képek:

Click image for larger version

Name:	J 044 (Medium).jpg
Views:	1
Size:	56.3 KB
ID:	155234Click image for larger version

Name:	J 037 (Medium).jpg
Size:	58.8 KB
ID:	155235Click image for larger version

Name:	J 038 (Medium).jpg
Size:	56.8 KB
ID:	155236Click image for larger version

Name:	J 039 (Medium).jpg
Size:	61.2 KB
ID:	155237
    Click image for larger version

Name:	J 040 (Medium).jpg
Size:	41.3 KB
ID:	155238Click image for larger version

Name:	J 041 (Medium).jpg
Size:	45.1 KB
ID:	155239Click image for larger version

Name:	J 042 (Medium).jpg
Size:	44.3 KB
ID:	155240Click image for larger version

Name:	J 043 (Medium).jpg
Size:	47.6 KB
ID:	155241

Erősen gondolkodom hogy egyáltalán eladjam-e, takarítás közben nagyon megtetszett - lehet jobb lenne dekorációként megtartani, esetleg néhány led és egy kis vezetékelés segítségével falra akasztott olvasólámpának használni amíg nem találok hozzá vázat.
    Vagy valamiféle "pályamotort" kellene belőle csinálni a lepapírozhatatlan 125T váz közreműködésével...

Köszönöm a segítségeteket.
    Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2013 febr. 06, 11:03.
    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Üdv!

Általában 20 és 30ezer között szokott mozogni az ára. Remélem tudtam segíteni
    kollarg kedvelte ezt.

Komment

Hú de kéne nekem egy ilyen!!! Ha még eladó!

Komment

mucsom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Hú de kéne nekem egy ilyen!!!
        Itt megtalálod a hirdetést az elérhetőségeimmel. Ha bármi további kérdésed lenne, akkor azt inkább azokon keresztül:

Csepel 125/49 villa
        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X