ApaE eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Szemcseszórás otthon
Collapse
X
-
Tudom,hogy nem illik ide 100% ban...
De én is leragadtam a homok (szemcse)fúvásnál, amikor az autóm festékmaradványos - rozsdás részeinek tisztítására került volna sor porszórás előtt. Aztán kértem ajánlatokat, és ha nem is volt olyan vészesen drága,( de 20-30 közötti ár lett volna egy futómű szett tisztítása, ami nem volt vastagon rozsdás) de egy jóval olcsóbb megoldás mellett maradtam. Eszembe jutott a flex, és a pohár alakú drótkorong finomabb drótból.
Nagyon szép munkát végez, gyors, és szinte mindenhova odafért, ahova kellett...
Kb 3 munkaóra volt az egész....
Szóval nem csak homokozás létezik...mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
lacbp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzóval nem csak homokozás létezik...
A homok, olyan csodálatosan tisztára tudott kitakarítani minden eldugott helyet ,hogy olyan volt ,mint ha új lenne .
Imádtam dolgozni ,tisztítani az alkatrészeket .Öröm volt ,hogy újjászülettek a kezemben a dolgok .Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2013 ápr. 22, 21:42.
- 2 likes
Komment
-
Ebben viszont igazad van! Sőt, az érzékeny, vékony lemezeket is inkább homokolni érdemes... Csak inkább azért írtam a bejegyzést, hátha valaki más is leragad a homoknál, és nem lát tovább, pedig van más, hasonlóan hatékony megoldás is.. Próbáltam én is a homokot, ilyen házi módszerrel, tényleg szépen dolgozik, bár a koronghoz képest lassú... Persze iparibb körülmények között biztos gyorsabb. De ha egy autó alja (alváz+ futómű) szórása közel 100e ft, akkor meggondolandó...
Komment
-
Valaki csinált már bútorlapból kabint?
Hogyan oldotta meg az elszívást?
Milyen módszerrel csinálta meg a kabin tető zárását és szigetelését?
Ötletek?
Én az "amerikai" kabint kezdtem el elkészíteni. A lábait nem bútorlapból hanem Dexion-Salgó-ból csináltam. Az eredeti terv alapján az ajtót másképpen oldottam meg, hogy stabilab legyen. A belsejében egy 20*20-as négyzetekből álló acélháló van ami egy zártszelvény kerethez van ponthegesztve.
Megcsináltam flakonból a porleválasztót:
http://www.youtube.com/watch?v=jG_XF-57l8I
Annyi különbséggel, hogy nekem egy 2literes üdítős flakon a ciklon. Ennek csak a végét vágtam le. Az alsó amibe a szennyeződés hullik pedig egy 5 literes desztiláltvizes flakon.
Működik! Vannak hibái, de első nekifutásnak nem rossz.
Képek később!! Ha érdekel valakit.Utoljára szerkesztve a következő által: Plero; 2013 okt. 05, 17:28.
Komment
-
Gyári porleválasztó ???
Porszívó alkatrész, ciklon szűrő Samsung SC7030,VCC7870 porszívóhoz ew03691 - ELEKTROWEB Webáruház, Side by side vízszűrő, Vízszűrő, Víztisztító, Vízkő oldó, vízkőtelenítő, vízlágyító, Szórakoztató és Háztartási elektronika, számítástechnikai alkatré
Használható a homokszóró szekrényhez?
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNo nem dicsekvés képpen,....[ATTACH=CONFIG]22663[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22664[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22665[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22666[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22667[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22668[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22669[/ATTACH]Most megint kezdődik a megfelelő kompresszor című szenvedés.
Mik a levegőszükségletei ?
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVélhetően sok ! Akitől vettem, egy négyhengeres DEFÉM kompresszorral használta. Persze ez fúvóka függvénye is.
Komment
Komment