Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jó szerszámok elérhető áron!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    nekem is ilyen van itthon, tényleg strapabíró szerszám, ezt még az örökkévalóságnak készítették!
    Nekem a megboldogult nagyapám műhelyében van olyan szerszám aminek neve nincs. Anno a nyiregyi nagybaniról Orosz.
    ugyanez mondható el arról is

Komment

sepy és BeniP10&P21 kedvelte ezt.

Komment

Édesapám csak az orosz fúróhegyekre esküszik Lehet van valami igaza mert sokfélét tört már el, de oroszt még nem. De már orosz barátaink se jönnek piacolni. Nagy ritkán 1-2 lengyelt látni nyiregyen.

Komment

Én mást mondok (Írok).
          '92-ben csere-bere útján jutottam egy Metrinch feliratú készlethez amelynek jellemzője hogy a többi dugó és villáskulccsal ellentétben nem alakzáró módon illeszkedik a csavar fejéhez, hanem ívekkel. a hatlapra a lap közepe táján ráfeszül ezért a lesarkalni nem tudja azt.
          Ez a készlet annak idején kicsit került volna többe mint a havi fizetésem, de azóta sem sikerült eltörni belőle egy db-ot sem elhagyni sajnos igen.
          A lesarksalt csavarfejet nem ismerem, egy készlettel megyek neki bárminek, lehet az METRikus és INCHes.
          Egy a baja hogy a rosszab elrozsdásodott csavarokat általában eltöröm, beleszakítom mert a szerszámnak nincsenek korlátai
          soveny kedvelte ezt.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Egy a baja hogy a rosszab elrozsdásodott csavarokat általában eltöröm, beleszakítom mert a szerszámnak nincsenek korlátai
            Lehet akkor csavarlazítóval kellene megfújkodni előtte az ilyen csavarokat...

Itt (is, ez volt az első, amit találtam) lehet rendelni a fentebbi márkából szerszámkészleteket.
            Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 júl. 12, 08:30.
            soveny kedvelte ezt.

Komment

MŰSZAKI CIKKEK - Kűllőkulcs | IMET - MOTOROS WEBÁRUHÁZ - MOTOROS BOLT - IMET INTERNATIONAL MOTOR EQUIPMENT TRADING.#

Ezt találtam, küllőkulcs általában fog kelleni
              Intrepid kedvelte ezt.

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Én is a régebbi szerszámokat preferálom (meg gyűjtöm is).

Az újabbak közül a barkácsáruházakban is előforduló Stanley márkájú csavarhúzókkal nem volt bajom, emlékeim szerint nem is drágák, kb. középkategória. Persze a tizesével csomagoltnál többet kell érte fizetni, de legalább nem forog el a nyélben a szár.
                Az van rájuk írva hogy "Made in France" ami gyanakvásra adhat okot, de eddig még semmi.

Vettem kínait is régen próbaképpen, miután letörött a nyele lánngal meghajtottam a 90 fokban a laposcsavarhúzó szárát középtájon, így kiváló célszerszám régi blokkok megszorult deknicsavarjaihoz.

Blokkok megszorult hasított fejű csavarjaihoz az én csavarhúzóm:
                Click image for larger version

Name:	20120720515.jpg
Views:	1
Size:	83.2 KB
ID:	131560
                A hatlapú résznél villáskulccsal megfogva nincs olyan, amit ki ne szedne, legfeljebb a blokkot kell megmarkolni közben.

Csak most, hogy olvasom a topicot jövök rá, mennyire értékes használati szempontból az a szerszámkészlet, ami itthon van. A faterom szerelő volt, ezek még mind a 70-es, 80-as évekből valók és amióta először valamilyen szerszámhoz nyúltam, mindig megvoltak és ezek voltak.

Name:	20120720516.jpg
Size:	85.8 KB
ID:	131561
                Ez csak egy része, ami egy klasszikus garázsszekrényt megtölt.

Komment

Hello! A WISENT-ről kinek mi a véleménye? Nekem idáig beváltak (rohadt csavarnál nem nyúlik, pattan a csavar). Van belőle egy nyomatékkulcsom is 30-150-ig és semmi baj nincs vele.

Komment

Sziasztok
                    En az USAG markat reszesitem elonyben biztos nem olcso de meg vagyok vele elegedve .Az is igaz hogy legalabb 25 eve birtokomban van egy kulcs aminek ugy forog a feje 10-12 13-14 "varazskulcs"Ronda sotetszurke szine van azt monta valaki hogy MTZ traktor szerelo kulcs Node ez jo minosegu es erre is csak az van irva chrom vanadium

Komment

Ez nem nagy találmány de hasznos lehet Csak azt nem tudom hogy hol árulják

Name:	551209_368993216466258_998740585_n.jpg
Size:	33.1 KB
ID:	131721
                      soveny kedvelte ezt.
                      You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Csak azt nem tudom hogy hol árulják
                        Horst Fuchs árulja a Tele Shopban... az a neve hogy dr Levin mágneses karszalag
                        LC 9246, soveny és 5 további látogató kedvelte ezt.
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Horst Fuchs árulja a Tele Shopban... az a neve hogy dr Levin mágneses karszalag
                          Ó, nekem is van hasonló funkciójú eszköz a birtokomban.

http://dimawebshop.hu/uploads/shop/d.../37376_big.jpg

De hogy ne tereljem félre a témát: ha valakinek sikerült már megfelelő szerszámokat szereznie, akkor valahol tárolnia is kell. Mivel a kerekes műhelykocsik nem éppen olcsóak, ezért én alternatív megoldást választottam abból is, főleg hogy egészségügyi vállalkozáshoz van némi közöm.
                          Egy kórházi selejtezésből származó fiókos kötözőkocsit sikerült rekvirálnom. Gurul, tetején rozsdamentes munkafelület (körben peremmel, nem folyik le az olaj sem), felül egy nagy, alatta osztott fiókokkal. Még rajta vannak a német feliratok, mint "rugalmas pólya", "steril kesztyű" és hasonlók. Azon szoktam a blokkokat is műteni, előtte benzines dörzsivel "fertőtlenítem" a területet és kezdődhet a beavatkozás.
                          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Egy kórházi selejtezésből származó fiókos kötözőkocsit sikerült rekvirálnom.
                            Hatalmas ötlet! Szeretem az ilyen megoldásokat.
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Ez nem nagy találmány de hasznos lehet
                              Íme még egy kacat, amit soha az életben nem fogsz használni !

Komment

Helló Mindenkinek a fórumon.
                                Szégyenlem,de admin figyelmeztetett,hogy régen jártam itt.
                                A legtöbb esetben egy profi szerszámnál jobb lehet egy házi és akár fillérekből előállítható.Ami ennél is fontosabb az ötlet,miből mit lehet készíteni.Én többször húztam magasra a homlokom......hát ilyen kellene nekem is!!!! én is csinálok egyet.Találtam számotokra ezen oldalt:Homemade Tools at HomemadeTools.net -- Thousands of Homemade Tools igazi csámcsogni való!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X