Üdvözlet mindenkinek ! Szeretett t1 pannoniám VT2 lámpabürája összezsugorodik, lassan kiesik a keretből. Van valami módszer a megmentésére, hogy nekeljen újat vennem horroráron?!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
VT2 (pöcslámpa búra)
Collapse
X
-
A nyáron a simsonos kolegám kapott egy kis üvegszálas idomot ,a plexit nem a legszebben ,de sikerült hozzáformálni.Mi hőlégfúvót és fa lécdarabokat használtunk a hajlítgatáshoz tekergetéshez,nehéz azt a hőfokot eltalálni ami nem pörköl hanem felmelegíti az anyagot utána alakíható ,viszont kihűlésig tartani kell mert igyekszik visszarugózni az előző alakjára....
Nem tudom hol taláható az Apae féle alakítás én is emlékszem a hsz re."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
t1-rider78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseremélem sikerülni fogzahi kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudom hol taláható az Apae féle alakítás én is emlékszem a hsz re
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseApaE töröltette az összes hozzászólását"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
Komment