Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fékdob felújítása

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Fékdob felújítása

    Üdv Tagtársak! Jawa 634 1980 első fékkel van gondom. A fékpofák jó állapotúak, a ferrodol szinte új. viszont a fékdob nagyon gatya. Az acélbetét felületének cca. felén jelentős, kráteres korrózióból adódó felületi hibák vannak. Kézzel tapintható, tized milliméter mélységűek. Ezt lehet felszabályozással javítani vagy kuka? A felszabályozás hogyan történik? Van valakinek tapasztalata ebben a témában? Előre is köszönöm a válaszokat. A fotón látszik a hiba.

    #2
    Mivel könnyen beszerezhető alkatrészről van szó.. gazdaságosabb egy jó használt állapotúval kiváltani. A képek alapján mélyebb a korrózió a szabályozhatósági küszöbnél.
    wsievers, pasetta és 3 további látogató kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      bécibá57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A fotón látszik a hiba.
      "Kézikocsi szindróma"a sok esőn állástól az alsó oldal kirothad szerintem m/m-es a kráter ...tényleg a csere a jó döntés.
      sepy és Che kedvelte ezt.
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

      Komment


        #4
        A felszabályozás majd a cseréltre vonatkoztatva: fűzött kereket csapágy nélkül / azt amúgy is cserélni kell/esztergályos szakember kinél elforog ez az átmérő és utána a gumi szerelés!

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X