A bovdent elvágni úgy ahogy azt előttem is mondták Flex-szel a legjobb. Természetesen be kell tekerni a vágásnál hogy ne menjen szét. Ehhez annyit tudnék hozzátenni hogy én papírszalagot tekerek rá mert az nem olvad meg a melegtől, de végül is a végeredmény ugyanaz.
És ha már bovdenjavítás akkor had meséljek el egy bovdenes sztorit multhét péntekről.
Miskolcra mentem a motorkámmal és visszafele úton Sajószentpéternél elszakadt a kuplung bovdenem.( Én voltam hülye, mert előző este rá kellett állítani, gondolhattam volna mi lesz ) No mindegy elszakadt....
Se másik bovden, de még szerszám se ( úgy kell nekem )
És hát Kazincbarcikáig bementem valahogy, és ott olyan mákom volt hogy sárgán villogtak a lámpák a Borsodchem felől, és eljutottam a Batómotorshoz viszonylag gond nélkül.
Ott bementem az üzletbe és mondtam az eladónak hogy kérnék egy bovden jav. készletet, egy 7-es villást és egy lapos csavarhúzót. A szerszámokat csak kölcsönbe.
És volt nekik minden!!!
Kb 5 perc alatt megcsináltam, és tudtam tovább menni.
Az eladó srác nagyon rendes volt amit így utólag is mégegyszer köszönök neki.
Hát ez volt az én pénteki utcán kivitelezett bovdenjavításom.
És ha már bovdenjavítás akkor had meséljek el egy bovdenes sztorit multhét péntekről.
Miskolcra mentem a motorkámmal és visszafele úton Sajószentpéternél elszakadt a kuplung bovdenem.( Én voltam hülye, mert előző este rá kellett állítani, gondolhattam volna mi lesz ) No mindegy elszakadt....
Se másik bovden, de még szerszám se ( úgy kell nekem )
És hát Kazincbarcikáig bementem valahogy, és ott olyan mákom volt hogy sárgán villogtak a lámpák a Borsodchem felől, és eljutottam a Batómotorshoz viszonylag gond nélkül.
Ott bementem az üzletbe és mondtam az eladónak hogy kérnék egy bovden jav. készletet, egy 7-es villást és egy lapos csavarhúzót. A szerszámokat csak kölcsönbe.
És volt nekik minden!!!
Kb 5 perc alatt megcsináltam, és tudtam tovább menni.
Az eladó srác nagyon rendes volt amit így utólag is mégegyszer köszönök neki.
Hát ez volt az én pénteki utcán kivitelezett bovdenjavításom.
Komment