Közlemény

Collapse
No announcement yet.

spiáter alkatrészek tisztítása.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Épp ma szereztem be egy sterimót, így már vége a kefével mosásnak
    sepy kedvelte ezt.

Komment

Én ismrtem egy öreg urat annak úgy nézett ki az 1000MB-s Skodája mint az új pedig volt 20éves de ha hazajött még ha éjszaka volt is addig nem fekűdt le míg teljesen le nem mosta még alul is. Képes volt aláfeküdni és úgy mosogatta.Fodrász volt a foglalkozása. Volt neki egy gyönyörű csepelje is mint a gyári igen kevés km -rel. Nem tudom mi lett velük,csak a mosás kapcsán jutott eszembe, hogy így is lehet.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        ha hazajött még ha éjszaka volt is addig nem fekűdt le míg teljesen le nem mosta még alul is.
        Ha a feleségével is ilyen alapos volt, akkor igazán boldog és elégedett ember lehetett.
        sepy és Che kedvelte ezt.

Komment

Azt nem tudom,hogy a hálószobába milyen aktív volt családjuk az nem volt. Az biztos ilyen gépek a Veteránosok álma míg a nepperek oda nem érnek.
          wsievers kedvelte ezt.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            míg a nepperek oda nem érnek.
            ....a szabad verseny , ami mozgatja és viszi előre a dolgokat -meg az egészséges irigység . És ha egy veterános ér oda , akkor mi van , ő csak később adja el (ugyan annyiért mint a nepper ) de még ideológiát is gyárt az eladáshoz .

.. nem biztos hogy így ís gondolom egészen , de láttam már néhány furcsa dolgot e témakörben .

Komment

Én nem hiszem, hogy az igazi veteránost rá tudnád beszélni a motorja eladására kivétel ha kenyérre vagy gyógyszerre kell. Sajnos ezek előfordulása egyre gyakoribb mostanság.
              OdinHEM és joker kedvelte ezt.

Komment

....és ha egy másikra, aztán megint másikra--jó,jobb , mégjobb --??? mert mindent azért nem lehet..vagy igen ?
                sepy, kollarg és kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X