Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Lyukas tank javítása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Akkor törjek össze egy villamos megálló üveget? :-) Hát az itt nincs a környéken. :-( :-)

Komment

Tud nekem valaki ajánlani olyan mestert aki megcsinálná a Jawa Stella motorocskám üzemanyag tankját?

Click image for larger version

Name:	100_5898.JPG
Views:	1
Size:	148.6 KB
ID:	129622
      Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2012 jan. 14, 17:04. Oka: beszúrtam a képet

Komment

Üdv!

Látom itt mindenki a kavicsot / üveget / csavart bele aztán hadd pörögjön módzsert alkalmazza. Ezt teszem majd én is.
        A másik kérdés viszont az, hogy lehet-e valamilyen módon meggátolni a későbbi korroziót? Érdemes valamivel lefestenia belsejét? Ha igen mivél és főleg hogyan? Elképzelni úgy tudom, hogy minden nyílást betömök, aztán festék bele, jól körbefolyatni, a maradékot meg kiönteni. Csináltatok már hasonlót?

U.i.: Így húsvét táján jut eszembe, hogy a csokinyúl is így készül. Egy nyusziforma üregbe öntenek olvadt csokoládét aztán körbeforgatják párszor és végül szétnyitva ott a nyuszi / mikulás / tojás stb. forma, belül üregesen.

Szerk.: Közben megtaláltam a festéses részt. Kipróbálom ezt a Budaprimert.
        Utoljára szerkesztve a következő által: Pootj; 2012 ápr. 15, 23:53.

Komment

Nekem az a kérdésem lenne,hogy miként kell megoldani a kétkomponensű cucc leeresztését a tankból. Mi biztosítja,hogy mindenütt egyenletesen fedjen? Csak beleöntöm, körbeforgatom és kiengedem? Vagy mi ennek a módszere?
          (egy linket valaki küldene erről a műgyanta alapú "festékről " mert nem igazán találtam )

Előre is köszönöm !
          üdvözlettel : Lai

Komment

Sziasztok!

Sikerült beszereznem egy (belül) minimálisan rozsdás P10-es tankot. Elég csak kilötykölni benzinnel, vagy szükséges egy belső felújítás? Ha igen, akkor erre konkrét anyagot tudtok javasolni?
            Előre is köszönöm!

Komment

udv
              En a TANKERITE anyagot hasznalom az eddig nem okozott problemat a tankerite.com van film anyag is ahol mutatja az elvegzendo teendoket
              Intrepid kedvelte ezt.

Komment

Lai eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                egy linket valaki küldene erről a műgyanta alapú "festékről " mert nem igazán találtam
                Íme két link, az egyiken a termék, a másikon a módszer látható.

Tanksiegel: Oldtimermarkt Klassik-Technik

Horex und Kreem-Tanksiegel - Tanksiegel

movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                KERESEK barmilyen alkatreszt, konyvet, leirast, dokumentaciot, NSU OSL 501 1938-as motorkerekparhoz

NSU-MOTZKE >> Die Nr.1 der NSU Zweirad Spezialisten << itt rákeresel a motorodra és rengeteg infót találsz!
                Lai kedvelte ezt.

Komment

húzós...
                  ha lb... akkor ennyiért 3másik tankot kapok
                  dino125ad kedvelte ezt.

Komment

koszonom a linket az nsu-val kapcsolatban

Komment

Pootj eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      A másik kérdés viszont az, hogy lehet-e valamilyen módon meggátolni a későbbi korroziót? Érdemes valamivel lefestenia belsejét? Ha igen mivél és főleg hogyan? Elképzelni úgy tudom, hogy minden nyílást betömök, aztán festék bele, jól körbefolyatni, a maradékot meg kiönteni. Csináltatok már hasonlót?
                      Hígítás, eszköztisztítás
                      Hígításra alkalmas állapotban kerül forgalomba.Az esetlegesen besűrűsödött festék hígításához BUDAPRIMER hígítók valamelyikét vagy az Univerzális parkettlakk hígítót, vagy Nitro hígítót lehet használni. Eszköztisztításra ezek bármelyike alkalmas.
                      (honlapról kimásolva)

Ha oldható, hígítható a nevezett anyagokkal, akkor a benzin is oldja

Komment

movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        udv
                        En a TANKERITE anyagot hasznalom az eddig nem okozott problemat a tankerite.com van film anyag is ahol mutatja az elvegzendo teendoket
                        Ja, hozzád közel vannak az olaszok.

Továbbra is keresek olyan mester embert aki ki tudná festeni a tankomat !!

Komment

Plero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Továbbra is keresek olyan mester embert aki ki tudná festeni a tankomat !!
                          Kívülről vagy belülről? Kívülről lefestem neked szívesen, vagy elmesélem, hogy én hogy csináltam az enyémet, de belülről még nem festettem, úgyhogy azt nem vállalom be.

Komment

Természetesen belülről! :-)

Komment

Akkor passzolok. Kérdezd meg Mikuláékat, szerintem ők már csináltak ilyet, de legalábbis biztosan tudnak javasolni valakit.

mikulamotor - Kezdőlap

Komment

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a RO 55-öt miért nem jó használni rozsdátlanításhoz? A másik pedig, hogy ez a "Budaprimer" mióta áll ellen a benzinnek, vagyis mennyi idő telt el a lefestés, és a jelen idő közt?
                                Előre is köszi!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X