De a cső bírja.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kompresszor.
Collapse
X
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnálom,de hosszú távon a hidraulikacső vulkanizálódik a melegtől és elenged...
A régi cső egyszer elszállt 9 bárnál. Kb fél m-re voltam tőle. Úgy hirtelen elcsendesedett minden, csak a kompresszor tompa morgását hallottam. Meg láttam hogy apámnak mozog a szája, csak nem hallottam hogy mond is valamit (ő a garázs másik végébe volt)
Na de a csövet akkor megcsináltuk(csak persze eresztett) a fülem meg pár nap múlva már nem csengett.
Rosszabb meg csak nem lesz ez se. Főleg hogy most már van nyomáskapcsoló, ami 7.5 bár környékén kikapcsolja. Szóval ha el is száll, akkorát nem fog szólni.Lemezjáték kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
A motorfelújítást kompresszorépítéssel kezdtem IFA sűrítő, IFA tartályés egy már majdnem eladott 4kW-os motor. Részletes videót készítek róla hamarosan, egyenlőre a hét végi sikeres homokfújási próbáról egy rövid videó. Ezen a legnagyobb (7mm-es) fúvókát használom.
Jelenleg a szárítórendszer összeépítésével foglalatoskodom, de közben tervezgetek egy homokszóró kabint is.
- 6 likes
Komment
Komment