akkor vigyázz a fagyveszélyre!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Festés
Collapse
X
-
Többször szóbakerült ez a téma. Nézz utána a részletes keresővel. Szerintem kihoz néhány találatot.
Én valamikor (1983) fekete Neolux sprayt használtam és még helyenként ma is jól kapaszkodik a festék, bár annakidején nem éppen jól tisztított felületre fújtam. Igaz előtte lemostam, zsírtalanítottam, mentem egy kört óvatosan, majd fújtam. Utána megint mentem egy óvatos kört. Talán ez a titka.
Sepy például horganyspray-vel fújta le. Az övét láttam. Jól néz ki és nem rozsdásodik. És ami a lényeg: jól vezeti a hőt.trompeten kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
No igen, lehet hogy nem érdemes pont ezt a márkát választani (?), ahogy pl. a wery well-t sem... De ha létezne pl. a duplicolornak ilyen jellegű festéke, azt már nyugodtabban fújkálnám...
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemég ha rá is van írva
Én így jártam kétkomponenses, kifejezetten benzinállóként hirdetett fémragasztóval.
Gyakorlatilag egy nap alatt levált a fémről, és megváltozott az állaga a benzintől
Komment
-
A Maestro-t felejtsétek is el...
Ami második próbára nekem bevált, az a Garázs spray nevezetű.
Itt meg a többi:
http://veteran.forum.hu/felujitasi-f...keszites-1712/supermax kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Én a homokszórást, festést fúrás előtt csináltattam és csináltam.Van hőálló fekete spray mely erre tökéletes.Én a hengerfejet is homok szórattam/ rossz gyertya benne!/a menet védelem miatt. Tavaly a hengerem fekete volt de nekem mint írtam jobban tetszik a klasszikus Japán stílus vagy , hogy szocis stílust említsem pl. MZ hol minden alu vagy olyan színű!,ezért lett most Horgany festékkel fújva.De közvetlen homokszórás-takarítás és festés mert mint előzőleg is írták gyorsan oxidálódik!. A rozsdaoldóval csak óvatosan mert a festék alatt is dolgozni fog és lepattog a festék mert a rozsda folton dolgozik a festéken meg ott marad. Ezt már régebben kiveséztük és megtalálható.mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Maestro-t felejtsétek is el...Utoljára szerkesztve a következő által: Gyula-bá; 2014 júl. 09, 20:11.
Komment
Komment