Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Szerszámok, fúrók, kalapácsok, ha tönkremennek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szerintem te erre gondolsz ! Rockwell féle keménységmérés.http://rockwell.kemenysegmero.hu/?gc...ahCBoCTkPw_wcB

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      mérő, mely az adott anyagba tolva

Nem toljuk ,hanem billentjü ----mondtam : végálláskapcsoló módon működik !A skálán beállítok egy erőt -aztán eszerint lehet emelgetni a pöcök végét . ???????????

Komment

Szerintem sörnyitó! Annak próbáltad már?
        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

A skálán beállítok egy erőt -aztán eszerint lehet emelgetni a pöcök végét . ???
          Először sajtkeménységmérő jutott eszembe róla!Elképzelhető,még vászon-sűrűség és hasonló,ellenőrző feladatra használható.
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Lehetne ez akár mechanikus hülyeség mérő is csak még egy biztosítékot kellene hozzá csatlakoztatni ha ilyen és ehhez hasonlókat írnak mint én is. Ugye most már tudod a megoldást?, hogy mire is lehetne hasznosítani!. Azért én is kíváncsi vagyok a valós használatára.

Komment

A mechanikus hülyeségmérőhöz nincs elég nagy biztosíték ebben.
              Azt mondjuk valami jó hajlékony nyelű lapáttal lehet mérni, az illető hátán.

Komment

No- no csak nem az én hátamra gondoltál?

Komment

Nem. Sokan állnak már a várólistámon erre a mérésre.

Komment

Szerintem jó !http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_z...l_43671136.htm

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Ha már szerszám --most került hozzám de nem tudom mi ez , vagy mire lenne jó ? [ATTACH=CONFIG]31733[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]31734[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]31735[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]31736[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]31737[/ATTACH] olyan mint egy végállás kapcsoló aminek a kapcsolási erejét lehet vltoztatni . De se nem kapcsol semmit n se nincs a testnek lefogási lehetősége .
                      Amit mondtam múltkor, az nem lehet?
                      Egy olyan eszköz amivel mérni lehet hogy elegendő erővel kell-e megnyomni, meghúzni valamit.
                      Pl fegyvereknél a ravaszt(tudom, elsütőbillentyű )

Komment

Miért ne lehetne , de jó lenne valami hivatalos képen látni .

Komment

Szervusztok! Esetleg a műszeren van valahol egy logó? Lehet a szerkezetházon belül? Talán felírat töredék? Már azon kívül, amit látunk a képeken. Lenne valami nyom, amin elindulhatnánk.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2016 febr. 18, 23:33.

Komment

......nincs................

Komment

Tedd fel a veterán apróra, hogy dugattyú visszarántó rugó nyúlásmérő eladó 35000-ért. Fél óra alatt kapsz tíz helyesbítő kommentárt, hogy hülye vagy és leírják, mi is valójában. Majd jön egy marha és megveszi ennyiért.

Komment

Honorálom az ötleted --ezért neked odadom 11 000 / db áron . Aztán ha nem tetszik , még haszonnal tovább is adhatod .

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X