Szerintem te erre gondolsz ! Rockwell féle keménységmérés.http://rockwell.kemenysegmero.hu/?gc...ahCBoCTkPw_wcB
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Szerszámok, fúrók, kalapácsok, ha tönkremennek
Collapse
X
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemérő, mely az adott anyagba tolva
Nem toljuk ,hanem billentjü ----mondtam : végálláskapcsoló módon működik !A skálán beállítok egy erőt -aztán eszerint lehet emelgetni a pöcök végét . ???????????
- 1 like
Komment
-
A skálán beállítok egy erőt -aztán eszerint lehet emelgetni a pöcök végét . ???"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa már szerszám --most került hozzám de nem tudom mi ez , vagy mire lenne jó ? [ATTACH=CONFIG]31733[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]31734[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]31735[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]31736[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]31737[/ATTACH] olyan mint egy végállás kapcsoló aminek a kapcsolási erejét lehet vltoztatni . De se nem kapcsol semmit n se nincs a testnek lefogási lehetősége .
Egy olyan eszköz amivel mérni lehet hogy elegendő erővel kell-e megnyomni, meghúzni valamit.
Pl fegyvereknél a ravaszt(tudom, elsütőbillentyű )
Komment
Komment