Itt még egyszer megjegyzem, hogy a 13 ezer körüli, hobby bosch kategóriáról, a zöld gépházas termékekről beszéltem.
Hogy még két tapasztalat szerepeljen.
A PSB 750 fúrógéppel megpróbáltam drótkefézni. A nyakánál valószínűleg hozzáért a műanyag házhoz, a súrlódástól úgy megdagadt, hogy lefogta a gépet. Kihűlés után újra használható. Szétszedni és zsírozni nem tudtam, mert bár csavarok is vannak benne, patent fogja össze az egészet és nem szerettem volna szétbarmolni a gépet.
Ellenben a PSB 10,8 LI akkus fúró a nagy kedvencem, kár, hogy már kettőt vettem és egyik se volt lopásálló...
Hogy még két tapasztalat szerepeljen.
A PSB 750 fúrógéppel megpróbáltam drótkefézni. A nyakánál valószínűleg hozzáért a műanyag házhoz, a súrlódástól úgy megdagadt, hogy lefogta a gépet. Kihűlés után újra használható. Szétszedni és zsírozni nem tudtam, mert bár csavarok is vannak benne, patent fogja össze az egészet és nem szerettem volna szétbarmolni a gépet.
Ellenben a PSB 10,8 LI akkus fúró a nagy kedvencem, kár, hogy már kettőt vettem és egyik se volt lopásálló...

Egyik se volt nagy márka, de egyik sem olcsó "műszer", még Hyundai árakkal mérve sem
....ez lenne az!....ezt tudom!....ezt is!.....ezt nem!
A szűrke doboz talán furatmérő indikátort tartalmazott, a felirat talán erre utal, ha jól olvastam ki.

Komment